Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: «Με βίασε 2 φορές – Όλα έγιναν ξαφνικά»

Paz de la Huerta καταγγελία για Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Στη λίστα των δεκάδων γυναικών που κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση τον Χάβεϊ Γουαϊνστάιν έρχεται να προστεθεί και η ηθοποιός Paz de la Huerta.

Η ηθοποιός Paz de la Huerta κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιασμό. Η γνωστή για τους ρόλους της στο “Boardwalk Empire” και το “Cider House Rules” ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν τη βίασε δύο φορές το 2010.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την καταγγελία της Paz de la Huerta σε βάρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιασμό. Η 33χρονη ηθοποιός αναφέρει ότι είχαν συναντηθεί σε πάρτι τον Οκτώβριο του 2010.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν πρότεινε αν τη γυρίσει στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν. Ζούσαν στην ίδια γειτονιά και επέμεινε να πιουν κάτι στο διαμέρισμά τους για να κλείσουν τη βραδιά. Τα πράγματα ωστόσο πήραν σκοτεινή τροπή μόλις μπήκαν σπίτι.

Έρευνα για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Όπως δήλωσε στο CBS News, ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν της έβγαλε το φόρεμα και τη βίασε. “Με έσπρωξε στο κρεβάτι και έγινε πολύ ξαφνικά”. Η ηθοποιός έζησε τον ίδιο εφιάλτη και δύο μήνες αργότερα. Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαμέρισμά της και τη βίασε ξανά.

Οι αξιωματούχοι της αστυνομίας αναφέρουν πως έχουν γνώση της υπόθεσης και πως διεξάγουν πλέον έρευνα. “Γνωρίζουμε τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση. Τις ερευνούμε ενεργά. Το NYPD συνεργάζεται με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν στην υπόθεση. Η έρευνα συνεχίζεται”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις