Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Μια μακάβρια συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους καθόρισε τη μοίρα του 37χρονου Jason Cochran και της 34χρονης Kelly.

Ο Jason και η Kelly υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο πως αν κάποιος απιστούσε στη διάρκεια του γάμου τους θα σκότωναν τον εραστή. Μόνο οι δυο τους γνώριζαν αν πίστευαν την τρομακτική του υπόσχεση. Και ο Jason κατέληξε νεκρός.

Ήταν το 2014 και ενώ ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι που ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση και ο Jason αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Kelly κοιμόταν με τον 53χρονο Chris Regan που είχε γνωρίσει στη δουλειά της.

Την καλούσε στο διαμέρισμά του για σεξ και οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στη μικρή κοινότητα του Iron River. O Chris είχε βρει άλλη δουλειά στη βόρεια Καρολίνα και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Όμως ο Jason έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη και άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό του η συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους. Πίστεψε ότι μόνο αυτός θα ήταν ο τρόπος να σώσουν τον γάμο τους. Και περιέργως συμφώνησε και η Kelly.

Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο από κοινού. Ήταν στις 14 Οκτωβρίου του 2014 που η Kelly κάλεσε τον Chris στο διαμέρισμά της. Όταν ο Jason γύρισε σπίτι και “ανακάλυψε” το ζευγάρι μαζί, σκότωσε τον Chris και τον διαμέλισαν.

Αμέσως μετά έκαναν μπάρμπεκιου και κάλεσαν τους γείτονες. Τους σέρβιραν το κρέας του. Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Chris, οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Kelly. Ανακάλυψαν τη σχέση τους και πως η Kelly ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον είχαν δει ζωντανό. Έκαναν έρευνα σπίτι τους αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Η Kelly ομολόγησε τον δεσμό τους αλλά είπε στις αρχές πως με τον Jason είχαν ανοιχτή σχέση και δεν τον πείραζε. Ο Jason αρνήθηκε από την πλευρά του οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του Chris. Χωρίς να βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία, το ζευγάρι γλίτωσε για τον φόνο.

Το στοιχειωμένο παρελθόν και ο φόνος του άντρα της

Οι δυο τους γνώριζαν ότι θεωρούνται ύποπτοι και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιντιάνα. Είχε περάσει ένας χρόνος και δεν τους είχαν ενοχλήσει από την αστυνομία. Ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Το παρελθόν όμως συνέχιζε να τους στοιχειώνει. Η οργή της Kelly μεγάλωνε που ο Jason σκότωσε τον εραστή της. Τα συναισθήματά της για τον Chris ήταν πιο βαθιά από όσο πίστευε. Ήθελε να ισοφαρίσει και ο μόνος τρόπος ήταν με το να αφαιρέσει μια ζωή.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει πως ο Jason ίσα που ανέπνεε. “Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάνει εμετό, έχει εφίδρωση”. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, ο Jason δεν είχε τις αισθήσεις του. Η Kelly τους είπε πως ο σύζυγός της ήταν καταθλιπτικός και είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήξερε όμως ότι οι υποψίες θα πέσουν πάνω της αν υπερέβαλε.

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο Jason πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έγραψε στο facebook ότι ο θάνατός του ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκε ποτέ να αντιμετωπίσει. Η αστυνομία διατηρούσε τις αμφιβολίες της. Και η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποψίες τους. Είχε πεθάνει από ασφυξία.

Εννιά εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η Kelly κατηγορήθηκε για δολοφονία. Το έσκασε και εντοπίστηκε στο Κεντάκι. Ήταν πολύ επιθετική με τους συγκρατούμενούς της και στην ανάκριση ομολόγησε τη συμμετοχή της και στις δύο δολοφονίες. Ομολόγησε ότι τον σκότωσε σε αντίποινα για τη δολοφονία του εραστή της. Του είχε δώσει υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά επειδή αργούσε να πεθάνει, έβαλε τα χέρια της στο στόμα και τη μύτη του μέχρι να πεθάνει. “Πάτσισα” είπε στους αστυνομικούς.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις