Κόσμος

Σλοβακία: Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός Μάτοβιτς μετά την Σύνοδο Κορυφής

Ο πρωθυπουργός στην Σλοβακία, Ίγκορ Μάτοβιτς, βρέθηκε θετικός στo τεστ κορονοϊού όπως ανέφερε στον ιστότοπό του το γραφείο της κυβέρνησης, μια εβδομάδα μετά τη συμμετοχή του στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Υπάρχουν υποψίες ότι σε αυτή τη σύνοδο κορυφής ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μολύνθηκε από τον ιό, γεγονός που ώθησε ορισμένους Ευρωπαίους ηγέτες και υψηλόβαθμους Γάλλους αξιωματούχους να αυτοαπομονωθούν.

Σλοβακία

“Σήμερα είμαι ένας από εσάς”, έγραψε ο Μάτοβιτς στο λογαριασμό του στο Facebook, επισυνάπτοντας μια φωτογραφία που δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το ΝΑΤΟ πρέπει να ενισχύσει την ασφάλεια της Γροιλανδίας» λέει ο Ρούτε - «Δεν μπορεί να διαπραγματεύεται εκ μέρους της Δανίας» λέει η Κοπεγχάγη
«Η θέση της Δανίας και της Γροιλανδίας είναι ίδιες και καμία διαπραγμάτευση δεν έγινε χθες με το ΝΑΤΟ αναφορικά με το ζήτημα της κυριαρχίας μας»
Στρατιωτικές δυνάμεις του NATO σε άσκηση στη Γροιλανδία το 2022
Στιβ Γουίτκοφ: «Μόνο ένα θέμα μένει» για να υπάρξει συμφωνία για την Ουκρανία – Νέα συνάντηση με Πούτιν το μεσημέρι
«Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε την τρέχουσα κατάσταση των διαπραγματεύσεων, κυρίως ενόψει της άφιξης του Γουίτκοφ στη Μόσχα και της συνάντησής του με τον Πούτιν»
FILE - President Donald Trump, right, shakes the hand of Russia's President Vladimir Putin during a joint press conference at Joint Base Elmendorf-Richardson, Alaska, Aug. 15, 2025. (AP Photo/Jae C. Hong, File)