Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοφία Βεργκάρα: Την μηνύουν τα δύο… κατεψυγμένα έμβρυά της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μήνυση κατέθεσαν σε βάρος της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», της ηθοποιού Σοφία Βεργκάρα, τα… δύο κατεψυγμένα έμβρυά της σε μια ασυνήθιστη προσφυγή στη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της δικαστικής μάχης που διαρκεί ήδη τρία χρόνια και στην οποία έχει επιδοθεί ο πρώην της αρραβωνιαστικός ο οποίος επιθυμεί τα έμβρυα να γεννηθούν.

Στα θηλυκά έμβρυα, τα οποία δημιουργήθηκαν όταν η Βεργκάρα ήταν αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Νικ Λόεμπ είχαν δοθεί τα ονόματα Έμα και Ιζαμπέλα και εμφανίζονται ως ενάγοντες στην μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Λουιζιάνας χθες.

«Η Έμα και η Ιζαμπέλα ζητούν να παραδοθούν στον φυσικό τους πατέρα Λοεμπ, που προτίθεται και επιθυμεί να γεννηθούν» επισημαίνεται στο δικαστικό έγγραφο

Ο Λόεμπ και η Βεργκάρα χώρισαν το 2014 αφού είχαν υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των δύο εμβρύων το 2013. Έκτοτε ο Λόεμπ έχει προσφύγει σε δικαστήρια της Καλιφόρνιας προκειμένου να του αναγνωριστεί το δικαίωμα τα έμβρυα να γεννηθούν και να αναλάβει την επιμέλεια των νεογνών.

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία, η 44χρονη Βεργκάρα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο. Εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει τις εξελίξεις, ωστόσο ο δικηγόρος της θεωρεί την μήνυση διαφημιστικό κόλπο που δεν θα επιτύχει.

«Αυτός ο τελευταίος ελιγμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ακόμη απόπειρα εκ μέρους του Λόεμπ να παραμείνει στο φως της δημοσιότητας με το να διατηρεί τους δεσμούς του με την κυρία Βεργκάρα» επισήμανε ο δικηγόρος Φρεντ Σίλμπερμπεργκ σε μια ανακοίνωση.

 

Sunday work. @roomstogo shoot in LA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Ο ίδιος τόνισε ότι η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο της Λουιζιάνας ενώ αναμένεται ότι σε μια εβδομάδα δικαστήριο στην Καλιφόρνιας θα απορρίψει το αίτημα του Λόεμπ να πάρει τον έλεγχο των εμβρύων.

 

Good night @roomstogo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Η μήνυση στη Λουιζιάνα «πιστεύουμε ότι επίσης θα απορριφθεί» συμπλήρωσε ο συνήγορος της πρωταγωνίστριας προσθέτοντας ότι «γενετικό υλικό δημιουργήθηκε βάσει μιας γραπτής συμφωνίας που απαιτούσε τα δύο μέρη» να συναινέσουν εγγράφως στην προσπάθεια να υπάρξει εγκυμοσύνη».

 

#modernfamily #gloriapritchett

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Ο Λόεμπ δεν εμφανίζεται ως ο ενάγων στην μήνυση της Λουιζιάνας, την οποία κατέθεσε ο Τζέιμς Σαρμπονέτ, ο οποίος περιγράφεται ως ο εντολοδόχος του trust της Έμας και της Ιζαμπέλας στην Λουιζιάνα.

 

Thank u Kelly Klain for my new winter “Dulce de Leche” hair color!!!! I it!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Η Βεργκάρα ζει στην Καλιφόρνια και το κατεψυγμένα έμβρυα φυλάσσονται σε έναν χώρο εντός της πολιτείας, ωστόσο στην μήνυση υποστηρίζεται ότι η Λουιζιάνα έχει δικαιοδοσία στην υπόθεση καθώς σε αυτήν την πολιτεία ο Λόεμπ και η διάσημη πρωταγωνίστρια από την Κολομβία χώρισαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε