Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ! “Δολοφονούν” τον Χάρβεϊ Γουάινστιν σε βίντεο κλιπ [vid, pics]

Χάρβεϊ Γουάινστιν
Φωτογραφίες από: YouTube

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις εδώ και εβδομάδες για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον μεγαλοπαραγωγό κινηματογραφικών ταινιών του Χόλυγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται… οπουδήποτε κοντά του. Ωστόσο ένα νέο βίντεο κλιπ όχι απλά… καταπιάνεται με το ζήτημα, αλλά το πάει κι ένα βήμα παραπάνω!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ, ο οποίος υποδύεται τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Και το τέλος… δεν είναι καλό.

Κι αυτό διότι εμφανίζεται να δολοφονείται!

Καρέ – καρέ η “δολοφονία” του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Το τραγούδι των TENLo ονομάζεται “kill all the things“. Στο βίντεο εμφανίζεται ο ηθοποιός που υποδύεται τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ο παραγωγός τεράστιων κινηματογραφικών επιτυχιών στο Χόλυγουντ, ο οποίος κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος για υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας μια καλόγρια. Στην συνέχεια εμφανίζεται ο υποτιθέμενος Χάρβεϊ Γουάινστιν να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο.

Χάρβεϊ Γουάινστιν

Σε ένα δωμάτιο περιμένει ήδη μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, η οποία στην αρχή πίνει αρκετά χάπια μαζί με κρασί. Σα να μοιάζει να προσπαθεί να πάρει… θάρρος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Χάρβεϊ Γουάινστιν

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαϊνης και να πίνει στο μπαρ του ξενοδοχείου, μέχρι που η γυναίκα τον πλησιάζει και τον οδηγεί στο δωμάτιό της, κρατώντας πάντα στα χέρια της έναν σταυρό.

Χάρβεϊ Γουάινστιν

Εκεί οι δυο τους επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις και ξαφνικά η γυναίκα τον μαχαιρώνει με μανία! Τα πλάνα είναι… σοκαριστικά ζωντανά, με τη γυναίκα να έχει στο πρόσωπό της κηλίδες αίματος, ενώ υπάρχουν και πλάνα που δείχνουν τον μεγαλωπαραγωγό να δέχεται μαχαιριές στο στομάχι.

Χάρβεϊ Γουάινστιν

Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζεται ξανά η καλόγρια, η οποία είναι στην πραγματικότητα η ίδια γυναίκα. Το βίντεο κλιπ αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η γυναίκα αυτή κακοποιήθηκε από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον δολοφόνησε και στην συνέχεια έγινε καλόγρια. Ουσιαστικά το σενάριο είναι η ανάμνηση της δολοφονίας του παραγωγού από την συγκεκριμένη γυναίκα…

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις