Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σοκ σε καφετέρια στη Τουρκία: Ξυλοκοπά την πρώην γυναίκα του μπροστά στο μωράκι τους

Σοκ σε καφετέρια στη Τουρκία: Ξυλοκοπά την πρώην γυναίκα του μπροστά στο μωράκι τους

Η ενδοοικογενειακή βία παραμένει ένα τεράστιο πρόβλημα στην Τουρκία, με πολλά περιστατικά, μάλιστα, να βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας με εικόνες που σοκάρουν.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες προέρχονται από μία καφετέρια στην πόλη Σόμα της επαρχίας Μανίσα, στα δυτικά της χώρας. Σύμφωνα με τη Hurriyet, 34χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, μπροστά στο -μόλις 4 μηνών- μωρό τους.

Στη διάρκεια τη συζήτησης, ο πρώην σύζυγος σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε στη γυναίκα, με την οποία χώρισε πριν από τρεις μήνες, κρατώντας ένα σπασμένο ποτήρι στο χέρι! Στις εικόνες που καταγράφηκαν, φαίνεται το ματωμένο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας…

Όταν υπάλληλος και άλλοι πελάτες της καφετέριας έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, αυτός τους επιτέθηκε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και ασθενοφόρο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Στην Τουρκία εκτιμάται πως από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2020, δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους 312 γυναίκες. Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός είναι άγνωστος δεδομένου ότι η Τουρκία δεν δημοσιοποιεί επίσημα στοιχεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις