Κόσμος

Σοκ στη Γερμανία: Σκότωσε γυναίκα και παιδιά και αυτοκτόνησε για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άφωνη η κοινή γνώμη στη Γερμανία από την τροπή που λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας πενταμελούς οικογένειας. Μια απάτη και ο φόβος της σύλληψης το κίνητρο της αδιανόητης πράξης.

Η οικογένεια είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Βραδεμβούργο. Οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας θεωρούν ύποπτο για το έγκλημα τον πατέρα, με το κίνητρο να προκαλεί σοκ.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είχε πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της γυναίκας, αλλά ο εργοδότης της το κατάλαβε…

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ακριβώς αυτό: ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της!

Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν, οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4,8 και 10 ετών.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στη Βρετανία: Έρευνα για εκρηκτικά σε βάση της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας που χρησιμοποιείται και από αμερικανικές δυνάμεις
Ειδικό κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών του στρατού βρίσκεται στο σημείο, στο Γουέλφορντ, πραγματοποιώντας ελέγχους σε οχήματων
(REUTERS
Ο Νετανιάχου διαψεύδει δημοσίευμα ότι η Αίγυπτος τον είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου
«Ψευδής κατηγορία που είχε διαψευστεί αλλά τώρα ανακυκλώνεται για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη του Ισραήλ», τονίζεται από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου