Κόσμος

Σοκ στις ΗΠΑ: 6χρονος πήγε σχολείο με γεμάτο πιστόλι!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έχει αναστατώσει το Οχάιο των ΗΠΑ. Ένα αγόρι μόλις 6 ετών πήγε στο σχολείο έχοντας μαζί του ένα γεμάτο πιστόλι!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν στην πόλη Κολόμπους στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 6χρονος βρέθηκε με το πιστόλι πάνω του. Το γεμάτο πιστόλι…

Δεν είναι γνωστό πως έφτασε το γεμάτο πιστόλι στα χέρια ενός εξάχρονου.

Το προσωπικό του σταθμού Africentric ενημερώθηκε ότι ένας μαθητής φαινόταν να έχει κάποιο «βαρύ αντικείμενο» στο παντελόνι του. Όταν το 6χρονο αγόρι έφτασε στην είσοδο του σταθμού και αμέσως βρέθηκε και απομακρύνθηκε το πιστόλι.

Λόγω της ηλικίας του, ο 6χρονος δεν θα διωχθεί. Έχει ξεκινήσει έρευνα, όμως, για το περιστατικό. Κυρίως για να διευκρινιστεί πως βρέθηκε το όπλο στα χέρια του μικρού αγοριού. Το σχολείο, πάντως, όπως ενημερώθηκαν οι γονείς θα αντιμετωπίσει πειθαρχικά το ζήτημα.

Η οπλοφορία είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα στις ΗΠΑ, όπου το ένα τρίτο των ενηλίκων δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα πυροβόλο όπλο.

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από σφαίρες, στο πλαίσιο εγκληματικών ενεργειών, από ατύχημα, ή αυτοκτονώντας.

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, 521 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις ΗΠΑ από πυρά (στον αριθμό αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται οι αυτόχειρες) ενώ 98 ανήλικοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από σφαίρες, σύμφωνα με το site Gun Violence Archive.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Fox News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Τρίζουν τα προπύργια των Ρεπουμπλικανών – Προβάδισμα Δημοκρατικών στις 7 πολιτείες κλειδιά που θα κρίνουν τον έλεγχο της Γερουσίας
Οι Δημοκρατικοί προηγούνται σε Μίσιγκαν, Κάνσας, Μέιν, Οχάιο, Τέξας, Αλάσκα ενώ έχουν οριακό προβάδισμα στην Αϊόβα - Ανάλυση New York Times, ονόματα και ποσοστά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χαιρετά τον Αμερικανό γερουσιαστή Ρότζερ Μάρσαλ (Ρεπουμπλικανός – Κάνσας), υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
Ρεκόρ πρόωρης συμμετοχής στις ενδιάμεσες εκλογές - Πάνω από 54 εκατ. έχουν ψηφίσει
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του 2020, έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι θα αμφισβητήσει αποτελέσματα που δεν θα τον ικανοποιούν
Τραμπ