Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ στο Παλάτι! Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μέγκαν Μαρκλ! – Video

Σοκ στο Παλάτι! Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μέγκαν Μαρκλ! – Video
φωτογραφία: Reuters

Άναυδο άφησε το Παλάτι και κυρίως την Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ, η ξαφνική αποχώρηση του προσώπου που διαδραμάτιζε σημαίνοντα ρόλο στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Τον κεραυνό εν αιθρία αποκαλύπτει αποκλειστικά η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, σύμφωνα με την οποία, εντελώς αιφνιδιαστικά και μόλις 6 μήνες μετά τον βασιλικό γάμο, παραιτήθηκε η στενότερη συνεργάτης και μάνατζερ της Μέγκαν Μαρκλ!

Το δημοσίευμα εκφράζει απορία, επισημαίνοντας ότι το να εργάζεται κανείς στο Παλάτι και πόσο μάλλον για τη Δούκισσα του Sussex, πρέπει να είναι μία από τις πιο λαμπερές δουλειές.

Οπότε φαντάζει τουλάχιστον περίεργο να αποκαλύπτεται ότι οι υπεύθυνοι του Παλατιού θα πρέπει να δώσουν αγώνα για να διατηρήσουν τα βασικά μέλη του προσωπικού.

“Είναι ένα πραγματικό σοκ”, λέει στην Daily Mail μία πηγή από το εσωτερικό των ανακτόρων και διερωτάται άραγε “γιατί να ήθελε να αφήσει μία τόσο πολύτιμη δουλειά που είχε αποκτήσει μόλις πριν από ένα εξάμηνο;”

Την ίδια ώρα, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Kensington, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους, αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της μάνατζερ της Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύπτοντας μόνο το μικρό της όνομα, που είναι Melissa.

Ωστόσο, σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κίνηση, μία άλλη πηγή του Παλατιού αναφερόταν σε αυτήν με κολακευτικό τρόπο:

“Η Melissa είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο. Έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην επιτυχία του Βασιλικού γάμου και θα λείψει από όλους στο Kensington”!

Η αιτία της παραίτησης της Melissa ίσως να ανάγεται στην συσσωρευμένη πίεση από τον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο, και στις εντάσεις που είχαν ανακύψει από την όλη στάση του πατέρα της Δούκισσας, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος δεν έδωσε τελικά το παρών στην τελετή.

Εξαιτίας της δυσνόητης μέχρι και σήμερα άρνησης του κ. Μαρκλ, την κόρη του είχε συνοδεύσει στην Εκκλησία ο πεθερός της νύφης, πρίγκηπας Κάρολος, κατά παράβαση του βασιλικού πρωτοκόλλου.

https://youtu.be/l85hICKzlx4

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις