Κόσμος

“Σοκ! Ο Τσίπρας υποκύπτει και υποχωρεί”

Τη λέξη σοκ έχει στον τίτλο του το γερμανικό περιοδικό Focus αναφερόμενο στις εξελίξεις της χθεσινής ημέρας και την επερχόμενη συμφωνία με τους εταίρους. Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό αναρωτιέται αν ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπέκυψε αθετώντας τις προεκλογικές του δεσμέυσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ερωτήματα ξεκινάει το άρθρο του Focus που αναρωτιέται αν ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας ήρωας στο αγώνα κατά της Ε.Ε. ή μήπως έδειξε αδυναμία και πλέον αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό κάνει εκτενή αναφορά στη στάση των ελληνικών ΜΜΕ που όπως αναφέρει καλούν τώρα τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει και στο κόμμα και στη Βουλή τις προτάσεις που έκανε, με τους Γερμανούς συντάκτες να λένε ότι η συμφωνία θα είναι ένα chrash test για την κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 7
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά