Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σοκάρει η θετή κόρη του Γούντι Άλεν: «Με έβαλε να παίξω και ήρθε πίσω μου»

Σοκάρει η θετή κόρη του Γούντι Άλεν: «Με έβαλε να παίξω και ήρθε πίσω μου»

Μετά την ανακοίνωση του Γούντι Άλεν με την οποία αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης από τη θετή του κόρη, η Dylan Farrow περνά στην αντεπίθεση.

Η θετή κόρη του Γούντι Άλεν και της Mia Farrow περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ο σκηνοθέτης της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Αισθάνεται εξοργισμένη, τονίζοντας ότι “λέει ψέματα για τόσο πολύ καιρό”.

“Αγαπούσα τον πατέρα μου. Τον σεβόμουν. Ήταν ο ήρωάς μου. Και αυτό φυσικά δεν μειώνει αυτό που έκανε. Αλλά κάνει την προδοσία και τον πόνο πολύ πιο έντονο” δήλωσε σε συνέντευξή της στο CBS.

Ο 82χρονος Γούντι Άλεν απέρριψε για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς της υιοθετημένης του κόρης. Επέρρριψε μάλιστα την ευθύνη στην οργισμένη τότε σύζυγό του Mia Farrow πως δασκάλεψε την κόρη τους.

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα να τον βλέπω και να ακούω τη φωνή του” δήλωσε η Dylan Farrow όταν της διάβασαν την ανακοίνωσή του. Εξοργίστηκε όμως που προσπάθησε να χρεώσει στη Mia Farrow πως τη δασκάλεψε.

“Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς αυτή η ιστορία ότι μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με δασκάλεψε είναι πιο πιστευτή από αυτό που λέω. Ότι με παρενόχλησε σεξουαλικά ο πατέρας μου”.

Η επίθεση από τον Γούντι Άλεν

Η Dylan Farrow κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση τον Γούντι Άλεν πρώτη φορά το 1992. Για πρώτη φορά σε συνέντευξή της περιγράφει αυτό που έγινε τη μοιραία μέρα ενώ η μητέρα της είχε βγει για ψώνια.

“Μου έδωσε οδηγίες να ξαπλώσω και να παίξω με το τρενάκι του αδερφού μου. Και καθόταν πίσω μου στον διάδρομο και ενώ έπαιζα με το τρενάκι μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Ως 7χρονη θα έλεγα ότι άγγιξε τα γεννητικά μου όργανα. Ως 32χρονη θα πω ότι έπιασε το αιδοίο μου με το δάχτυλό του”.

Η Mia Farrow πήγε την Dylan στον παιδίατρο όταν της είπε τι είχε συμβεί. Αισθανόταν όμως πολύ άσχημα να πει στον γιατρό τι είχε συμβεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις