Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκαριστικές εικόνες! Τη μαχαίρωνε με μανία για να της πάρει την τσάντα [vid]

Σοκαριστικές εικόνες! Τη μαχαίρωνε με μανία για να της πάρει την τσάντα [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε 30χρονη έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Δουβλίνο.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας νεαρός τη μαχαιρώνει επανειλημμένα σε μια προσπάθεια να της κλέψει την τσάντα.

Στο βίντεο φαίνεται η 30χρονη να περπατά αμέριμνη προς το συγκρότημα διαμερισμάτων. Ένας άντρας την ακολουθεί στενά ενώ στρίβει στη γωνία.

Τη στιγμή που βρέθηκε στις πύλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων, ο νεαρός κατευθύνεται στο μέρος της και της αρπάζει την τσάντα.

Η γυναίκα αντέδρασε αμέσως με αποτέλεσμα ο δράστης να αρχίσει να τη μαχαιρώνει με μανία στη μέση του δρόμου.

Η προειδοποίηση του θύματος

Αφού πάλεψαν για λίγες στιγμές, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα σε χέρια και πόδια.

“Χθες βράδυ δέχτηκα επίθεση στην μπροστινή πύλη των διαμερισμάτων millpark. Ο δράστης ήταν 16 με 20 ετών. Ήταν αδύνατος και είχε πορτοκαλί μαλλιά. Φορούσε χακί φούτερ και αθλητικά. Ήθελε να μου αρπάξει την τσάντα και με ένα αιχμηρό μαχαίρι ή λεπίδα με μαχαίρωσε πολλές φορές στα χέρια και τα πόδια. Προειδοποιώ όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια στο Clondalkin να μην περπατούν μόνα καθώς μπορεί να επιτεθεί πάλι. Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα”.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλλησή του. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις