Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σοκαριστική ληστεία on camera! [vid]

ληστεία
Φωτογραφίες από Facebook / In the NOW

Μια ανεκδιήγητη ληστεία καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης! Ο θρασύτατος ληστής έσπασε το τζάμι και απείλησε να δολοφονήσει την υπάλληλο!

Είναι γεγονός πως η φράση “θρασύτατη ληστεία” μοιάζει πλεονασμός. Διότι δεν υπάρχει… θαρραλέα ληστεία. Ωστόσο αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ξεπερνά κάθε όριο!

Το βίντεο δημοσιεύει στο Facebook το In the NOW, χωρίς να διευκρινίζει πού ακριβώς έγινε αυτή η ληστεία. Δείχνει έναν άνδρα να φτάνει σε ένα γραφείο. Κλείνει πίσω του την πόρτα και στέκεται μπροστά σε μια υπάλληλο. Τους χωρίζει ένα τζάμι, αλλά… όχι για πολύ.

Ο άνδρας επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα και η υπάλληλος καταλαβαίνει αμέσως ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. “Τι θέλετε;” τον ρωτά. Κι εκείνος απαντά μην… μπορώντας να γίνει περισσότερο κυνικός. Της λέει: “Με συγχωρείτε δεσποινίς. Θα κάνω ένα έγκλημα δεσποινίς“!

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το σοκαριστικό βίντεο από την ληστεία

Τι έγκλημα;” τον ρωτά η υπάλληλος; Και τότε παύση. Για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ξεκινήσει ο… πανικός! Ο άνδρας -εκτός εαυτού- ξεκινά να γρονθοκοπεί το τζάμι! Χρειάζεται μόλις τρεις… προσπάθειες για να διαλύσει το τζάμι και τότε μπουκάρει μέσα στο γραφείο!

Η ληστεία έχει πάρει πια σοκαριστική τροπή! Δείτε καρέ – καρέ πώς μπαίνει στο γραφείο ο ληστής

 

Το συγκλονιστικό βίντεο από την ληστεία

Η γυναίκα είναι πια έντρομη. Ανοίγει την πόρτα προσπαθώντας να ξεφύγει, ωστόσο ο ληστής την προλαβαίνει. Για να μην δραπετεύσει εκείνη και καλέσει σε βοήθεια.

Την σέρνει στο γραφείο της, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει όσα χρήματα υπάρχουν μέσα, περίπου 500 δολάρια. Η γυναίκα τον παρακαλά να μην της κάνει κακό. Υπό την απειλή μαχαιριού, την διατάζει να κάτσει στην θέση της.

“Θα σε μαχαιρώσω, το καταλαβαίνεις; Αν τρέξεις, θα σε μαχαιρώσω. Μην σκεφτείς καν να τρέξεις σκ@λα! Αν κουνηθείς θε έχεις προβλήματα!” της λέει ασταμάτητα. “Δεν θέλεις να πεθάνεις έτσι;” εξακολουθεί να την ρωτά διαβεβαιώνοντάς την πως δεν έχει τίποτα να χάσει!

Ευτυχώς ο -φανερά- διαταραγμένος άνδρας δεν πείραξε την υπάλληλο και έφυγε από το κατάστημα. Λίγο αργότερα συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης μέχρι και δέκα χρόνια!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την ληστεία

EXTREME ROBBERY CAUGHT ON CCTV

This guy gets what he deserves!

Gepostet von In the NOW am Donnerstag, 7. September 2017

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις