Κόσμος

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια με Ferrari που κόπηκε στα δύο – Ανατριχιαστικές εικόνες

Τρομερό τροχαίο δυστύχημα με μία Ferrari και άλλα δύο αυτοκίνητα στην Καλιφόρνια. Νεκρός ο οδηγός του super car και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός. Εικόνες που σοκάρουν!

Εναέρια πλάνα από το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 11» του Λος Άντζελες στη νότια Καλιφόρνια έδειξαν τη σκηνή του τροχαίου δυστυχήματος, με την κόκκινη Ferrari σε κομμάτια!

Η πυροσβεστική αρχή της κομητείας Όραντζ ανέσυρε από τα τρία παραμορφωμένα αυτοκίνητα, τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο KTLA ανέφερε ότι ο οδηγός της Ferrari σκοτώθηκε επί τόπου.

Ο Anselmo Templado, εκπρόσωπος Τύπου της California Highway Patrol, επιβεβαίωσε στο Fox News Digital ότι ο Robert Nicoletti, ο οδηγός της κόκκινης Ferrari, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εκτινάχθηκε από το σούπερ σπορ αυτοκίνητο, λόγω της δύναμης της πρόσκρουσης!

Πλάνα από το τρομακτικό τροχαίο: 

Το Fox 11 σημείωσε ότι οι ερευνητές είπαν ότι η υπερβολική ταχύτητα έπαιξε ρόλο στο τροχαίο, που συνέβη στην περιοχή Silverado στο Santiago Canyon Road, ανατολικά του Limestone Canyon Regional Park.

Οι οδηγοί των άλλων δύο αυτοκινήτων έπαθαν μόνον ελαφρά τραύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα