Κόσμος

Σοκαριστικό video: Διευθύντρια σχολείου χτυπά βάναυσα εξάχρονη μαθήτρια

Η εξάχρονη μαθήτρια βρίσκεται στο γραφείο της διευθύντριας δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ, διότι προκάλεσε ζημιά σε έναν υπολογιστή. 

Λίγη ώρα αργότερα, φτάνει η μητέρα της μαθήτριας που κλήθηκε να πληρώσει 50 δολάρια για τη ζημιά. Η διευθύντρια, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη, αρπάζει ένα ξύλινο αντικείμενο και αρχίζει να χτυπά το κοριτσάκι που κλαίει, με τη βοήθεια σχολικού υπαλλήλου που κρατά το παιδί ακινητοποιημένο.

Η μητέρα αντί να παρέμβει, κρύβει το κινητό στο πορτοφόλι της και τραβά βίντεο, υποστηρίζοντας -όπως αναφέρει η “Mirror”- ότι “θυσιάστηκε για την κόρη της για να δείξει σε όλους τους γονείς τι συμβαίνει στο σχολείο”. 

“Χτυπούσε με μίσος την κόρη μου. Εγώ δεν την έχω χτυπήσει ποτέ έτσι”, δήλωσε η ίδια στο WINK News.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ότι ένας διευθυντής του δημοτικού σχολείου χτυπά ένα κορίτσι έξι ετών με ένα κουπί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=D-5pJC6FpSA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου