Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Οι τελευταίες στιγμές αστυνομικού – Τον πάτησε 19χρονος με φορτηγό

Σοκαριστικό βίντεο! Οι τελευταίες στιγμές αστυνομικού – Τον πάτησε 19χρονος με φορτηγό

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο καταδίωξης του Clayton Williams. O 19χρονος σκότωσε τον αστυνομικό Phillips περνώντας από πάνω του με κλεμμένο φορτηγό.

Ο νεαρός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος πως τον είδε μόνο την τελευταία στιγμή. Μετά την ετυμηγορία δόθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο της καταδίωξης που οδήγησε στον θάνατο του αστυνομικού και πατέρα δύο παιδιών.

Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός να ενεργοποιεί μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να ξεφουσκώσει τα ελαστικά οχημάτων. Πίσω του στέκεται ο 23χρονος συνάδερφός του Thomas Birkett. O 19χρονος πέρασε από πάνω του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε να κινείται με 50 μίλια/ώρα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο αστυνομικός πέθανε σχεδόν ακαριαία από τα χτυπήματα, με τον 19χρονο να παραδέχεται την ενοχή του για διάρρηξη και κλοπή αλλά να αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας. Είπε στο δικαστήριο πως κάνει χρήση κάνναβης από τα 6 του χρόνια και ήταν μόλις 3 εβδομάδες έξω από τη φυλακή. Ήθελε να ξεφύγει από την αστυνομία επειδή δεν ήθελε να γυρίσει στη φυλακή αλλά δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε