Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο με ρατσιστική επίθεση σε Εβραίο – Βγάζει την ζώνη του και τον μαστιγώνει!

Σοκαριστικό βίντεο με ρατσιστική επίθεση σε Εβραίο – Βγάζει την ζώνη του και τον μαστιγώνει!

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που προέρχεται από την Γερμανία, και το οποίο δείχνει έναν νεαρό άνδρα να επιτίθεται λυσσασμένα σε δύο άλλου νεαρούς, που φορούσαν το χαρακτηριστικό καπελάκι (κιπά).

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη την τρίτη στους δρόμους του Βερολίνου, με τον έναν από τους δύο νεαρούς που δέχτηκαν την επίθεση να καταγράφει το σκηνικό με το κινητό του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, την ώρα που ο 21χρονος Ισραηλινός περπατούσε μαζί με έναν 24χρονο συνοδό του, “έπεσαν” πάνω σε μια ομάδα τριών ατόμων.

Ο ένας από αυτούς παρατήρησε πως και οι δυο φορούσαν Κιπά, και αφού τους έβριζε και τους φώναζε “εβραίους”, έβγαλε την ζώνη του και άρχισε να τους μαστιγώνει με αυτή!

Κάπου εκεί φαίνεται να παρεμβαίνει ένας τρίτος, πιθανόν μέλοις της παρέας του επιτιθέμενου, που τον απομακρύνει. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, όταν ένα από τα θύματα προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αυτός τους πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=ZCLnNCC2OzU&has_verified=1

Καταδίκη από Μέρκελ

Το ζήτημα πήρε τέτοιες διαστάσεις στην Γερμανία μέσω social media, με την Άνγκελα Μέρκελ να κάνει δηλώσεις και να καταδικάζει το περιστατικό. Η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε λόγο για “απαίσιο περιστατικό” και υποστήριξε πως θα υπάρξει πολύ “δυναμική” απάντηση σε τέτοια φαινόμενα.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις