Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σοκολατένια λαγουδάκια κρατούν σύριγγες εμβολίων στο κλίμα του φετινού Πάσχα (pics)

Σοκολατένια λαγουδάκια κρατούν σύριγγες εμβολίων στο κλίμα του φετινού Πάσχα (pics)
Φωτογραφία Reuters

Με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού να είναι σε ήδη σε κυκλοφορία, ο Ούγγρος ζαχαροπλάστης, Λάζλο Ριμότσι, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας για το Πάσχα, δημιουργώντας σοκολατένια λαγουδάκια που κρατούν σύριγγες εμβολίων.

Ο Ριμότσι είπε ότι τα εμβόλια, που έχουν παρασκευαστεί από καλής ποιότητας ιταλική σοκολάτα και είναι πασπαλισμένα με ασημί χρώμα ζαχαροπλαστικής, δείχνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την πανδημία του κορονοϊού.

Σε αντίθεση με τους χριστουγεννιάτικους σοκολατένιους Αγιοβασίληδες, τα λαγουδάκια του Ριμότσι δεν φορούν πλέον προστατευτικές μάσκες.

«Τα εμβόλια δεν έχουν κάποια γέμιση, είναι απλά 100% καλής ποιότητας ιταλική σοκολάτα γάλακτος ή υγείας», δήλωσε ο Ριμότσι, δίνοντας σχήμα στα σοκολατένια εμβόλια στο μικρό του εργαστήριό στο Λαγιοζμίζε, 70 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης.

Η επιχείρηση του Ριμότσι –όπου παρασκευάζει σοκολατένιες λιχουδιές και τις πουλά σε ένα μικρό κατάστημα στο σπίτι του— υπέστη ζημίες λόγω της πανδημίας πέρυσι. Η μεγαλύτερή του επιτυχία έως τώρα ήταν οι Αγιοβασίληδες που φορούσαν μάσκα.

Ο ίδιος έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ανοσοποίησης της κυβέρνησης και ανυπομονεί να έρθει η σειρά του για ένα πραγματικό, αυτή τη φορά, εμβόλιο κατά της Covid-19.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις