Κόσμος

Σουηδία – Κορονοϊός: Ιδού τα στοιχεία για κρούσματα και νεκρούς το τελευταίο εξαήμερο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σουηδία κατέγραψε 32.485 κρούσματα της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός και 205 θανάτους (επί συνόλου 8.484) από τις 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Υγείας.

Το κατά κεφαλήν ποσοστό των θανάτων στην Σουηδία είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με τους γείτονές της τς Βόρειας Ευρώπης, αλλά χαμηλότερο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν επιβάλει lockdown.

Η Υπηρεσία Υγείας διευκρινίζει ότι τα στατιστικά στοιχεία της περιόδου των Χριστουγέννων είναι λιγότερο αξιόπιστα από ό,τι συνήθως λόγω του μικρότερου αριθμού διαγνωστικών τεστ και καθυστερήσεων στην καταγραφή των θανάτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για συνεχείς παραβιάσεις της εκεχειρίας – «Βασική προϋπόθεση να υπάρξει συμφωνία και για τον Λίβανο»
Η καθυστέρηση στη διαδικασία για τον τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ-Ιράν μπορεί να εξηγηθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης, τις αντιφατικές θέσεις της Ουάσιγκτον και τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο
Στενά του Ορμούζ
Σοκ στην Τουρκία από το τροχαίο με το λεωφορείο που έπιασε φωτιά - 8 νεκροί, ανάμεσά τους και ένα μωρό 9 μηνών
Το λεωφορείο φέρεται να εξετράπη της πορείας του, να συγκρούστηκε με τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και αμέσως μετά να τυλίχθηκε στις φλόγες - Τρεις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση
Κάηκε ολοσχερώς το λεωφορείο