Κόσμος

Σουηδία: Μια πριγκίπισσα με κράνος και τουφέκι – Η Βικτόρια προετοιμάζεται σκληρά για τον θρόνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυστηρή στρατιωτική εκπαίδευση λαμβάνει η πριγκίπισσας της Σουηδίας, Βικτόρια, η οποία μοιάζει σαν άλλη… ράμπο στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλαζοαίματη οικογένεια της χώρας.

Η 47χρονη πριγκίπισσα της Σουηδίας ολοκλήρωσε τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση στο αμφίβιο σύνταγμα της Στοκχόλμης, μια εμπειρία που αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεξιοτήτων της και στην προετοιμασία της για τον ρόλο της ως μελλοντική αρχηγός κράτους.

Μαζί με ένα βίντεο από την εκπαίδευσή της, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Κατά τη διάρκεια του βασικού μαθήματος, η πριγκίπισσα του θρόνου έπρεπε να εμβαθύνει στις προσωπικές στρατιωτικές δεξιότητες και στις πρακτικές καταστάσεις μάχης».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, μοιράστηκαν αρκετές εικόνες της πριγκίπισσας, ντυμένη με στρατιωτική στολή, με κράνος και τουφέκι. Τη βλέπουμε να συμμετέχει σε μια σειρά μαθημάτων με αερόστατο, σε εκπαίδευση διάσχισης ποταμού και σε εξάσκηση σκοποβολής.

Η πριγκίπισσα, παρακολουθεί ειδική εκπαίδευση αξιωματικών στο Κολέγιο Άμυνας στη Σουηδία, προκειμένου να αποκτήσει βασικές στρατιωτικές δεξιότητες που θα την προετοιμάσουν για τα μελλοντικά της καθήκοντα όταν θα καθίσει στον θρόνο.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Swedish royal family (@swedish_royal_family)

Ως το μεγαλύτερο παιδί του μακροβιότερου μονάρχη της Σουηδίας, του βασιλιά Carl Gustaf, η Victoria είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου.

Αν ανέλθει στον θρόνο, όπως αναμένεται, θα είναι η τέταρτη βασίλισσα της Σουηδίας (μετά τη Μαργαρίτα, τη Χριστίνα και την Ουλρίκα Ελεονώρα) και η πρώτη μετά το 1720.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πέρασε» του Τραμπ – Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια να συνεχιστούν τα έργα της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης επανέλαβαν τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι το έργο είναι αναγκαίο για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενοι τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Το «Marine One» του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο όπου γίνονται εργασίες για τη νέα αίθουσα χορού
Το ατελείωτο καυτό καλοκαίρι της Ευρώπης: Timelapse της NASA αποκαλύπτει τις τεράστιες εκτάσεις που άγγιξαν τους 40°C
Μέχρι τα μέσα του φετινού Αυγούστου, οι Ευρωπαίοι βίωσαν το πέμπτο κύμα καύσωνα της σεζόν, καθώς η τελευταία «επίθεση» ανέβασε τις θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου
Παιδιά παίζουν με το νερό σε ένα σιντριβάνι κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα