Κόσμος

Σουηδία: Χαλαρώνει πολλούς περιορισμούς από 1η Ιουλίου καθώς ο κορονοϊός υποχωρεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλούς από τους περιορισμούς που στόχο έχουν να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού θα χαλαρώσει η Σουηδία από την 1η Ιουλίου επιτρέποντας περισσότερους θεατές στα στάδια και περισσότερους πελάτες στα εστιατόρια, δήλωσε σήμερα η υπουργός Υγείας.

«Η εξάπλωση της μόλυνσης έχει μειωθεί σημαντικά», δήλωσε η υπουργός Υγείας Λένα Χάλενγκρεν σε συνέντευξη Τύπου.

Η Σουηδία βασίστηκε κυρίως σε μέτρα προαιρετικού χαρακτήρα, αλλά μείωσε τις ώρες λειτουργίας των εστιατορίων και τον αριθμό των ανθρώπων σε αθλητικά γήπεδα, εμπορικά κέντρα και καταστήματα.

Πάνω από το 57% του ενήλικου πληθυσμού της Σουηδίας έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και περίπου ένας στους τρεις είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο καπετάνιος του MV Hondius που χτυπήθηκε από χανταϊό ανακοινώνει ότι ένας επιβάτης πέθανε - «Είμαστε ασφαλείς»
«Όσο τραγικό κι αν είναι, οφείλεται σε φυσικά αίτια πιστεύουμε και ό,τι προβλήματα κι αν είχε, ο γιατρός με ενημέρωσε ότι δεν ήταν μολυσματικά», ακούγεται να λέει για τον θάνατο επιβάτη
Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου
Στη δημοσιότητα σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν πριν από τον θάνατό του: «Με ερευνούσαν για μήνες, δεν βρήκαν τίποτα»
Αν και η αυθεντικότητα του σημειώματος δεν έχει επιβεβαιωθεί, η δημοσιοποίησή του έρχεται τη στιγμή που συνεχίζονται τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του χρηματιστή
O Τζέφρι Επστάιν