Κόσμος

Σούπερ γιαγιά! 77χρονη έβγαλε νοκ άουτ 3 ληστές – Το έβαλαν στα πόδια

Ούτε που φαντάζονταν τρεις κακοποιοί τι τους περίμενε όταν διάλεξαν να κλέψουν ως εύκολο θύμα μια 77χρονη γυναίκα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνταξιούχος Winifred Peel από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στο ATM όταν την προσέγγισαν οι Piper Dumitru, Lorin Geblescu και Felix Stoica.

Ένας από τους νεαρούς την έσπρωξε και θυμήθηκε πως ήταν νωρίτερα στην τράπεζα Barclays. Της είπε πως δεν δουλεύει το ATM και μετά αναγνώρισε τον δεύτερο κακοποιό που είχε βγει νωρίτερα από την ίδια τράπεζα.

Ένας από τους κακοποιούς πάτησε το κουμπί για να κάνει ανάληψη 200 λιρών και τότε συνειδητοποίησε πως θέλουν να την κλέψουν. Αμέσως τον έπιασε από τον γιακά και χτύπησε το κεφάλι του στο ΑΤΜ 3 φορές για να τους σταματήσει.

Μετά από αυτοί οι τρεις νεαροί τράπηκαν σε φυγή, με τις αρχές να τους συλλαμβάνουν λίγο αργότερα. “Δεν νοιάστηκαν πώς θα επηρέαζαν τη ζωή μου. Σίγουρα αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Δεν θα έχω πλέον την αυτοπεποίθηση που είχα κάποτε”, δήλωσε η 77χρονη γυναίκα.

Οι τρεις νεαροί παραδέχτηκαν ότι έκαναν ένα τρομερό λάθος, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Dumitru καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλακή, ο Golescu σε 18 μήνες φυλακή και ο Stoica σε 2 χρόνια φυλακή.

Πηγή: distractify

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Χαμογελαστός στο πλευρό της μητέρας του Σίντι Κρόφορντ και της αδελφής του Κάια στην τελευταία φωτογραφία του πριν τον θάνατό του στα 27
Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου σε κέντρο αποκατάστασης - Η τελευταία του ανάρτηση
Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ ήταν γιος της Σίντι Κρόφορντ και του Ρέιντ Γκέρμπερ και αδελφός της Κάια Γκέρμπερ
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη – Συζήτηση για την εθνική κυριαρχία ΗΠΑ – Γαλλίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει επανειλημμένα να προσαρτήσει τον Καναδά και προ ημερών δημοσιοποίησε μέσω Truth Social χάρτη στον οποίο όλη η περιοχή έχει τα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Σεν-Πιερ-ε-Μικελόν
Οι Πρόεδροι Γαλλίας και ΗΠΑ, Emmanuel Macron και Donald Trump στο Παλάτι των Βερσαλλιών