Κόσμος

Σπατάλησε την κληρονομιά του γιου του για να αποφύγει ένα πρόστιμο της τροχαίας!

Ένας Βρετανός κατάφερε να σπαταλήσει περίπου 30.000 λίρες που είχε αποταμιεύσει για τον γιο του, για να αποφύγει ένα πρόστιμο 100 λιρών της τροχαίας.

Ο Ρίτσαρντ Κίντγουελ, συνταξιούχος μηχανικός, 71 ετών, δηλώνει μετανιωμένος για το γεγονός ότι ξόδεψε τόσο… άδοξα την κληρονομία του παιδιού του για μια κλήση της τροχαίας.

Όπως αναφέρει το BBC, όλα ξεκίνησαν το 2016 και με μια κλήση της τροχαίας όταν σε μια εκδρομή που έκανε στο Γουόρτσεστερ της δυτικής Αγγλίας, έτρεχε με ταχύτητα 56 χιλιομέτρων (35 μίλια) ενώ το όριο για τη συγκεκριμένη περιοχή ήταν τα 48 χλμ (30 μίλια).

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη με σκοπό να ακυρώσει το πρόστιμο, όμως η δικαστική μάχη κράτησε τρία χρόνια, μέχρι τον Αύγουστο, οπότε έχασε και στο εφετείο. Ο 71χρονος, που ισχυρίζεται ότι το δικαστικό σύστημα είναι “ανεπαρκές”, ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε δικαστικά έξοδα και στην αμοιβή των δικηγόρων του.

“Λυπάμαι για το ποσό που ξοδεύτηκε. Ήθελα μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη”, είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Κίντγουελ προσέλαβε έναν εμπειρογνώμονα για να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι το ραντάρ που τον εντόπισε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα ίσως ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ή εξαιτίας ενός άλλου οχήματος στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
8
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS