Κόσμος

Σρι Λάνκα: Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για την καλλονή Mrs World παρά το μαλλιοτράβηγμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κάτοχος του τίτλου Mrs World Κάρολιν Τζούρι αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση σήμερα, έπειτα από ένα επεισόδιο στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs Sri Lanka το Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας.

Η νικήτρια των καλλιστείων Mrs Sri Lanka Πουσπίκα ντε Σίλβα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, αφότου εκείνη αφαίρεσε με τη βία το στέμμα από το κεφάλι της Ντε Σίλβα, φωνάζοντας ότι είναι… διαζευγμένη!

Η Τζούρι συνελήφθη όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, είπε ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής Ατζίτ Ροχάνα, προσθέτοντας πως αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

SRI LANKA PAGEANT

Η κάτοχος του τίτλου Mrs Sri Lanka συμμετέχει στα καλλιστεία Mrs World. Η Τζούρι, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό το 2020 στο Λας Βέγκας, είπε σε ΜΜΕ ότι θα μιλήσει αργότερα.

SRI LANKA PAGEANT

Από την πλευρά της, η Ντε Σίλβα διευκρίνισε, σε ανάρτησή της στο Facebook τη Δευτέρα, ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, αλλά είναι σε διάσταση. Το βραβείο της επεστράφη την Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφού οι διοργανωτές των καλλιστείων επιβεβαίωσαν πως δεν είναι διαζευγμένη και της ζήτησαν συγγνώμη.

Το χρονικό

Απρόοπτα σημάδεψαν τον διαγωνισμό ομορφιάς της Σρι Λάνκα, καθώς η Caroline Jurie, η νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο συνελήφθησαν για τον τραυματισμό της εστεμμένης. 

Τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα» κέρδισε φέτος η βασίλισσα ομορφιάς Pushpika De Silva και η στέψη της προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση την Κυριακή. Στον διαγωνισμό Sri Lanka World, υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη, όχι όμως σε υποψήφια που έχει πάρει διαζύγιο. Αυτό λοιπόν προκάλεσε την αντίδραση της Caroline Jurie, νικήτριας του 2019, που άρπαξε το στέμμα από την Pushpika De Silva, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να της απονεμηθεί ο τίτλος επειδή ήταν διαζευγμένη.

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Η Caroline Jurie αφού αφαίρεσε το στέμμα από την νικήτρια το τοποθέτησε στη δεύτερη υποψήφια, προτρέποντας την De Silva να φύγει κλαίγοντας από τη σκηνή. Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία λέει ότι είναι μεν χωρισμένη, αλλά δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο.

SRI LANKA PAGEANT

Η Pushpika De Silva είπε, σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και ότι θα κινηθεί νομικά. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε το BBC οι αρχές τις Σρι Λάνκα μετά από όσα συνέβησαν στον διαγωνισμό ομορφιάς συνελήφθησαν η Caroline Jurie, νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο που εμπλέκεται στο περιστατικό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου κατά των αραβικών κομμάτων - «Το ενδεχόμενο συμμαχίας με ισλαμιστές θα διαλύσει το Ισραήλ»
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιον θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Πυρά» Τραμπ κατά Δημοκρατικών: «Απειλούν και εκβιάζουν Ρεπουμπλικανούς με μομφή, διατάζω την διερεύνηση της εγκληματικής πράξης, αμέσως!»
«Πρόκειται για εκβιασμό και πρέπει να λογοδοτήσουν, απειλούν τους δωρητές μας με φυλάκιση και πολλές άλλες μορφές τιμωρίας, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι Ρεπουμπλικάνοι» γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε Halloween πάρτι που διοργάνωσε στο Mar-a-Lago της Φλόριντα στις 31 Οκτωβρίου 2026 7
Ίλζε Άιγκνερ: Η πρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας – Ήταν εργάτρια και δεν έχει απολυτήριο Λυκείου
Είναι καθολική στο θρήσκευμα, δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει παιδιά. Παρότι δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου, ούτε απολυτήριο λυκείου, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πολιτική διαδρομή
Η Ίλσε Άιγκνερ 11
Ο Αντόνιο Ταγιάνι στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ – Στο dark web προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της οικογένειάς του
Υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον εκφοβίσει, ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις σύμμαχες χώρες  και ότι η επίθεση σε βάρος του οφείλεται στην θέση της Ιταλίας στο ουκρανικό
Αντόνιο Ταγιάνι