Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σρι Λάνκα: Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για την καλλονή Mrs World παρά το μαλλιοτράβηγμα

Σρι Λάνκα: Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για την καλλονή Mrs World παρά το μαλλιοτράβηγμα

Η κάτοχος του τίτλου Mrs World Κάρολιν Τζούρι αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση σήμερα, έπειτα από ένα επεισόδιο στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs Sri Lanka το Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας.

Η νικήτρια των καλλιστείων Mrs Sri Lanka Πουσπίκα ντε Σίλβα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, αφότου εκείνη αφαίρεσε με τη βία το στέμμα από το κεφάλι της Ντε Σίλβα, φωνάζοντας ότι είναι… διαζευγμένη!

Η Τζούρι συνελήφθη όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, είπε ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής Ατζίτ Ροχάνα, προσθέτοντας πως αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

Η κάτοχος του τίτλου Mrs Sri Lanka συμμετέχει στα καλλιστεία Mrs World. Η Τζούρι, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό το 2020 στο Λας Βέγκας, είπε σε ΜΜΕ ότι θα μιλήσει αργότερα.

Από την πλευρά της, η Ντε Σίλβα διευκρίνισε, σε ανάρτησή της στο Facebook τη Δευτέρα, ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, αλλά είναι σε διάσταση. Το βραβείο της επεστράφη την Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφού οι διοργανωτές των καλλιστείων επιβεβαίωσαν πως δεν είναι διαζευγμένη και της ζήτησαν συγγνώμη.

Το χρονικό

Απρόοπτα σημάδεψαν τον διαγωνισμό ομορφιάς της Σρι Λάνκα, καθώς η Caroline Jurie, η νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο συνελήφθησαν για τον τραυματισμό της εστεμμένης. 

Τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα» κέρδισε φέτος η βασίλισσα ομορφιάς Pushpika De Silva και η στέψη της προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση την Κυριακή. Στον διαγωνισμό Sri Lanka World, υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη, όχι όμως σε υποψήφια που έχει πάρει διαζύγιο. Αυτό λοιπόν προκάλεσε την αντίδραση της Caroline Jurie, νικήτριας του 2019, που άρπαξε το στέμμα από την Pushpika De Silva, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να της απονεμηθεί ο τίτλος επειδή ήταν διαζευγμένη.

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Η Caroline Jurie αφού αφαίρεσε το στέμμα από την νικήτρια το τοποθέτησε στη δεύτερη υποψήφια, προτρέποντας την De Silva να φύγει κλαίγοντας από τη σκηνή. Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία λέει ότι είναι μεν χωρισμένη, αλλά δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο.

Η Pushpika De Silva είπε, σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και ότι θα κινηθεί νομικά. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε το BBC οι αρχές τις Σρι Λάνκα μετά από όσα συνέβησαν στον διαγωνισμό ομορφιάς συνελήφθησαν η Caroline Jurie, νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο που εμπλέκεται στο περιστατικό. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις