Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σέρφαρε με ροζ μπικίνι στις Κατακόμβες του Παρισιού! [vid]

Σέρφαρε με ροζ μπικίνι στις Κατακόμβες του Παρισιού! [vid]

Η Alison Tealk πήρε τη σανίδα της και έγινε η πρώτη που σέρφαρε στις Κατακόμβες του Παρισιού, το μεγαλύτερο νεκροταφείο στον κόσμο. Οι ανατριχιαστικές εικόνες καταγράφουν την προσπάθειά της 150 μέτρα κάτω από τη γη, σε ένα από τα απαγορευμένα τμήματα του μεγαλύτερου νεκροταφείου του κόσμου.

Η 30χρονη από τη Χαβάη σέρφαρε με τη ροζ σανίδα της πάνω από 6 εκατομμύρια σκελετούς στις Κατακόμβες του Παρισιού. Πιστεύεται ότι έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ολοκλήρωσε την αποστολή όταν κατέβηκε στις 13 Οκτωβρίου.

“Μεγάλωσα ακούγοντας τον πατέρα μου να μου λέει ιστορίες για τις Κατακόμβες το Halloween. Κατεβήκαμε από ένα μυστικό πέρασμα. Ήταν πολύ τύπου James Bond. Ήμασταν στις σπηλιές για πολλές ώρες. Όταν ανεβήκαμε είχε ξημερώσει”, τόνισε η Alison.

“Οι σπηλιές γίνονταν όλο και πιο στενές και δυσδιάκριτες μέχρι που αναγκαστήκαμε να μπουσουλήσουμε για να συνεχίσουμε. Ήταν τόσο αποπνικτικά. Υπήρχε ελάχιστο οξυγόνο και δεν μπορούσες να δεις σε μακρινή απόσταση”. Αφού κατέγραψαν εντυπωσιακά πλάνα με την ομάδα της, συνειδητοποίησαν πως η στάθμη του νερού είχε αυξηθεί. “Αφού πήραμε τα πλάνα με τη σανίδα, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε ακολουθώντας την ίδια διαδρομή για να βγούμε έξω. Στο τέλος έπρεπε όλοι να κολυμπήσουμε και υπήρχε ελάχιστος χώρος στο πάνω τμήμα για να αναπνέουμε. Ήταν τρομακτικό. Έπρεπε να σταματήσουμε να τραβάμε γιατί ήταν θέμα επιβίωσης”.

Η Alison κατέβηκε στις Κατακόμβες του Παρισιού με σπηλαιολόγους ως οδηγούς και προειδοποίησε να μην επιχειρήσει κανείς αυτή την περιπέτεια, τονίζοντας πως είχαν κάνει μεγάλη προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε