Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα άκρα οι σχέσεις Ρωσίας – Γερμανίας με την υπόθεση βιασμού 13χρονης Ρωσίδας

Στα άκρα οι σχέσεις Ρωσίας – Γερμανίας με την υπόθεση βιασμού 13χρονης Ρωσίδας

Σάλος έχει προκληθεί από την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού μια 13χρονης κοπέλας από την Ρωσία, στο Βερολίνο και τις κατηγορίες της Μόσχας προς την Γερμανία για προσπάθεια συγκάλυψης…

Η υπόθεση είναι τόσο σοβαρή για την Μόσχα που αναφέρθηκε σε αυτήν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέϊ Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Όπως είπε, ελπίζει να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση της 13χρονης ρωσόφωνης που σύμφωνα με καταγγελίες έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πολλούς άνδρες που σύμφωνα με τις καταγγελίες είναι μετανάστες.

Στις 16 Ιανουαρίου, το Κανάλι 1 της Ρωσίας μετέδωσε συνέντευξη της θείας του κοριτσιού στην οποία η γυναίκα έλεγε ότι η ανιψιά της έπεσε θύμα απαγωγής ενώ πήγαινε στο σχολείο στο Βερολίνο και βιάσθηκε από άραβες μετανάστες. Δυο ημέρες μετά η αστυνομία του Βερολίνου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έλεγε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δέιχνουν απαγωγή και βιασμό. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, εξέφρασε επίσης της ελπίδα ότι η Γερμανία θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το κύμα των μεταναστών χωρίς σημαντικές απώλειες.
 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε