Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στα… ιταλικά μανταλάκια ο Κάνιε Γουέστ! video

Κάνιε Γουέστ
Φωτογραφία από Instagram: gqitalia

Η Βανέσα Μπίκροφτ παρουσίασε το πορτρέτο του Κάνιε Γουέστ στο τεύχος του GQ Italia, το οποίο και είναι αφιερωμένο στην τέχνη…

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ, φωτογραφημένος από την Ιταλίδα καλλιτέχνη και φωτογράφο Βανέσα Μπίκροφτ, είναι ο πρωταγωνιστής ενός από τα τρία εξώφυλλα του ειδικού τεύχους για τις τέχνες του περιοδικού GQ Italia.

Εκτός από τον πολύπλευρο Αμερικανό καλλιτέχνη, η Μπίκροφτ φωτογράφησε επίσης τα μέλη της Κυριακής Λειτουργίας, μουσικής παράστασης εμπνευσμένης από τη γκόσπελ, η οποία διοργανώνεται από τον Γουέστ κάθε Κυριακή στους λόφους του Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Το GQ Italia… καλωσορίζει τον Κάνιε Γουέστ

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται μαζί με μια συνέντευξη με τη Βανέσα Μπίκροφτ, η οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Κάνιε Γουέστ το 2008 για το άλμπουμ του “808s & Heartbreak” και οργάνωσε επίσης ένα από τα εικονικά του σόου για την παρουσίαση της συλλογής μόδας του Γουέστ, Yeezy Season 3 και του άλμπουμ “The life of Pablo”, στην πλατεία Μάντισον στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2016.

Στη συνέντευξη μιλώντας για την εικόνα της σύγχρονης αρρενωπότητας, η Μπίκροφτ είπε ότι “θεωρεί τον Κάνιε Γουέστ ως σύμβολο των σύγχρονων ανδρών, για διάφορους λόγους. Η ιδέα μου για τον Κάνιε είναι του ποιητή, με την κλασική έννοια” είπε. “Η ιερότητα του ποιητή, ενός ανθρώπου που έχει υπερδυνάμεις από άποψη λεκτικής και μουσικής έκφρασης. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει λάθη, επειδή είναι ευάλωτος. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους τον επιλέγω να συμβολίσει τους άνδρες του σήμερα” είπε.

https://www.instagram.com/p/BxKfXk1o3UK/

Το νέο τεύχος τέχνης του GQ, στο οποίο τον πρόλογο έχει γράψει ο διευθυντής δημιουργικού του Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε, περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με τη διευθύντρια δημιουργικού του Fendi, Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι, η οποία μίλησε για το design με έμφαση στην επερχόμενη Biennale της Βενετίας, που αρχίζει επίσημα στις 11 Μαΐου.

Ο Καναδός ηθοποιός Κιάνου Ριβς και ο Ιταλός τραγουδιστής Ντανιέλε Σιλβέστρι φωτογραφήθηκαν για τα άλλα δύο εξώφυλλα του τεύχους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις