Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα πόδια τους τα media! Η σύμπτωση στο μαιευτήριο της Κέιτ Μίντλετον

Στα πόδια τους τα media! Η σύμπτωση στο μαιευτήριο της Κέιτ Μίντλετον

Σκέψου ένα ζευγάρι που έχει μόλις έρθει στον κόσμο το παιδί του. Εξάντληση, κλάματα, πάνες. Σίγουρα δεν έχει χρόνο να διαβάσει τις ειδήσεις.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μωράκι τους και οι πρώτες τους στιγμές μαζί του. Θέλουν να φύγουν από το μαιευτήριο μετά τη γέννα για να ξεκουραστούν σπίτι τους.

Αυτό μέχρι τη στιγμή βέβαια που περνάνε το κατώφλι του μαιευτηρίου μη έχοντας ακόμα πάρει ιδέα για το τι συμβαίνει έξω από τις κλειστές πόρτες.

Η σύμπτωση με την Κέιτ Μίντλετον

Κάμερες, δημοσιογράφοι και φλας που αναβοσβήνουν σε απίστευτες ταχύτητες. Γιατί με αυτή την εικόνα ήρθε αντιμέτωπο ένα ζευγάρι που καλωσόρισε στον κόσμο το παιδί του στο ίδιο μαιευτήριο που γέννησε λίγες ώρες αργότερα και η Κέιτ Μίντλετον.

Το Lindo Wing του St Mary’s Hospital ήταν τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο. Όλοι περίμεναν να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί η Κέιτ Μίντλετον.

Αυτό που αποφάσισαν να κάνουν μετά από τόσες ώρες και εξάντληση το ανυποψίαστο ζευγάρι ήταν να το χαρεί. Στάθηκαν ενώ βγήκαν από το μαιευτήριο και πόζαραν χαμογελαστοί με το μωράκι τους.

Πηγή: Ladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις