Κόσμος

Στα… βήματα του Τραμπ: “Κόλλησε” κορονοϊό το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ, θετική στον Covid19 είναι και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανακοίνωσή της. Από τον ιό μολύνθηκαν, επίσης, άλλοι δύο αξιωματούχοι του τομέα ενημέρωσης των ΜΜΕ.

Με τον Τραμπ να νοσηλεύεται ακόμη, νέος συναγερμός σήμανε στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ στο άκουσμα της είδησης πως ο κορονοϊός μόλυνε και την εκπρόσωπο Τύπου, Kayleigh McEnany.

Με μία ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter, η Kayleigh McEnany αποκάλυψε ότι την περασμένη Πέμπτη (01.10.2020) υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ακόμη ανέφερε ότι είναι ασυμπτωματική και θα εξακολουθήσει να εργάζεται ακόμα και από απομόνωση.

 

Επιπλέον, δύο από τους αναπληρωματικούς της Kayleigh McEnany, οι Chad Gilmartin και Karoline Leavitt, έχουν, επίσης, διαγνωστεί θετικοί στον κοροναϊό, σύμφωνα με το CNN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν εξελίσσονται ομαλά – Οι χώρες της Μέσης Ανατολής να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ
Πρόσθεσε επίσης ότι οι συμφωνίες θα είναι ένα «έγγραφο που θα τυγχάνει σεβασμού όσο κανένα άλλο που έχει υπογραφεί ποτέ, οπουδήποτε στον κόσμο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ