Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σταρ του Hollywood καλούν τους Αμερικανούς να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές κατά του Τραμπ!

Σταρ του Hollywood καλούν τους Αμερικανούς να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές κατά του Τραμπ!

Διάσημα ονόματα του Hollywood, όπως οι ηθοποιοί Τζούλιαν Μουρ και Τζόντι Φόστερ και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σερ καλούν τους Αμερικανούς να πάνε να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Αν και το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρεται στο βίντεο, η έκκληση των σταρ του Hollywood απευθύνεται ξεκάθαρα προς τους ψηφοφόρους, ειδικά τις γυναίκες, που επιθυμούν μια πολιτική αλλαγή στο ανώτατο επίπεδο στις ΗΠΑ.

«Εάν δεν θέλετε άλλες ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία» λέει η Έλεν Πομπέο, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς “Grey’s Anatomy”, ζητώντας τη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή, κάτι στο οποίο προβάλλει αντίσταση ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αυτό το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που σκηνοθέτησε η Τζόντι Φόστερ γίνεται αναφορά στον σεβασμό στις ελευθερίες, ιδίως στην ελευθεροτυπία. «Εάν τα θεμελιώδη δικαιώματα μετρούν, πηγαίνετε να ψηφίσετε» συνεχίζει η Αμερικανίδα κωμικός Λίλι Τόμλιν.

Μεταξύ των διασημοτήτων του Hollywood που εμφανίζονται βρίσκονται επίσης η Φελίσιτι Χάφμαν και η Κόνστανς Γου.

Το βίντεο χρηματοδότησε η επιτροπή πολιτικής δράσης super PAC ” Independence USA PAC, του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις