Κόσμος

Σταθάκης: 30.000 νοικοκυριά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον”

Η ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» έχει διασφαλιστεί για το σύνολο των αιτήσεων που έχουν οριστικοποιηθεί, ανεξάρτητα αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν χαρακτηριστεί «επιλαχόντες» από το Πληροφοριακό Σύστημα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

, δήλωσε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης καθώς, όπως εξήγησε, η διαθεσιμότητα πόρων είναι πλέον πολύ μεγάλη, και το συνολικό ποσό που προέρχεται τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από τον τραπεζικό δανεισμό, προσεγγίζει πλέον το 1 δισ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής, ενώ περί τους 12.000 ενδιαφερόμενους έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και συμπληρώνουν την αίτηση.

Διευκρινίζεται ακόμη ότι:

-Το Σαββατοκύριακο οι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ενώ εφικτή θα είναι και η εγγραφή νέων χρηστών, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίου.

-Από τη Δευτέρα θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

-Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχασαν τη «μάχη» με την Daily Μail και πληρώνουν 13 εκ. δολάρια για δικαστικά έξοδα
Οι παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες της Βρετανίας, έχασαν στο δικαστήριο για υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής τους ζωής και καλούνται να καταβάλλουν το αστρονομικό ποσό
Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον
Η Τζόντι Φόστερ, ο πρώτος πύθωνας που υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου
Η Τζόντι Φόστερ, ένας βάρους 50 κιλών και ηλικίας 23 ετών, ζει στον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ - Καθώς η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο, οι κτηνίατροι δοκίμασαν την ηλεκτροχημειοθεραπεία
Πύθωνας