Κόσμος

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία να τηρήσει κατά γράμμα τη νομοθεσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα προς την Αλβανία ώστε να τηρήσει κατά γράμμα την εγχώρια νομοθεσία στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αρχές της Αλβανίας να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεγμένος πλέον Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κρατείται από τον Μάιο του 2023 με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων, και κάθε αίτημα για αποφυλάκισή του από τότε έχει απορριφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο γιος του διευθυντή της Mango δημοσιεύει νέο βίντεο για να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του
Ο 45χρονος Τζόναθαν Άντικ κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, Ίσακ, συνιδρυτή της Mango που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση 150 μέτρων σε βουνό
Διευθυντής Mango
Καλλιτέχνες έριξαν «άκυρο» στον Τραμπ για τις επετειακές συναυλίες κι εκείνος αποφάσισε να εμφανιστεί... ο ίδιος - «Προσελκύω μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
Την Παρασκευή, ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman του ροκ συγκροτήματος Poison, ήταν ο πέμπτος καλλιτέχνης που απέσυρε τη συμμετοχή του από τις συναυλίες «Freedom 250»
REUTERS