Κόσμος

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία να τηρήσει κατά γράμμα τη νομοθεσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα προς την Αλβανία ώστε να τηρήσει κατά γράμμα την εγχώρια νομοθεσία στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αρχές της Αλβανίας να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεγμένος πλέον Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κρατείται από τον Μάιο του 2023 με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων, και κάθε αίτημα για αποφυλάκισή του από τότε έχει απορριφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκληρό παιχνίδι της μοίρας: Απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε στη Βενεζουέλα και έκτοτε αγνοούνται
Λίγες ώρες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου αεροσκάφος με 146 απελαθέντες Βενεζουελάνους, ανάμεσά τους 19 γυναίκες και επτά παιδιά, προσγειώθηκε στο Καράκας και τους πήγαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε
Κτίριο που έχει καταρρεύσει στη Λα Γκουάιρα