Κόσμος

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία να τηρήσει κατά γράμμα τη νομοθεσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα προς την Αλβανία ώστε να τηρήσει κατά γράμμα την εγχώρια νομοθεσία στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αρχές της Αλβανίας να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεγμένος πλέον Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κρατείται από τον Μάιο του 2023 με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων, και κάθε αίτημα για αποφυλάκισή του από τότε έχει απορριφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ