Κόσμος

Στέλλα Κυριακίδου: Το 80% των ενηλίκων της ΕΕ έχει εμβολιαστεί πλήρως

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Κομισιόν, Στέλλα Κυριακίδου με ένα tweet της αποκάλυψε πως το 80% των ενηλίκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του κορονοϊού.

Η Στέλλα Κυριακίδου έγραψε στο twitter πως σε κάθε περίπτωση «οι προσπάθειές μας (κατά του κορονοϊού) πρέπει να συνεχιστούν για να κρατάμε ο ένας τον άλλον ασφαλή».

Ειδικότερα, η κ. Κυριακίδου σημειώνει:

«Άλλο ένα ορόσημο του εμβολιασμού κατά της COVID19 επετεύχθη. Το 80% των ενηλίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλήρως εμβολιασμένο. Οι προσπάθειές μας πρέπει να συνεχιστούν για να κρατάμε ο ένας τον άλλον ασφαλή. Το μήνυμα είναι σαφές. Εμβολιαστείτε και κάνετε τις ενισχυτικές δόσεις σας. Προσφέρουν την καλύτερη προστασία από τις πιο σοβαρές επιπτώσεις του ιού».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: Ανησυχία για την υγεία του Σι Τζινπίνγκ – Τα αιτήματα για περισσότερη ώρα ξεκούρασης κατά την επίσκεψή του στη Ουάσινγκτον
Τα ερωτήματα γύρω από τη κατάσταση της υγείας του Σι δεν είναι νέα, αφού παρόμοιες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει μετά την ευρωπαϊκή περιοδεία του το 2019
Σι Τζινπίνγκ