Κόσμος

Στη φυλακή ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

Στη φυλακή θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όπου θα εκτίσει ποινή 14 ημερών!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε μια προσφορά από τον πρώην σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής της εκστρατείας του Τράμπ, Γιώργο Παπαδόπουλο για να αναβάλει την επικείμενη αλλά σύντομη ποινή του ομοσπονδιακού κρατουμένου. Επίσης είχε αρνηθεί την μετατροπή της ποινήςε φυλάκισης σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 ημερών τον Σεπτέμβριο για ψευδή κατάθεση στο FBI, στο πλαίσιο της έρευνας για τυχόν ανάμειξη της Ρωσίας στις εθνικές αμερικανικές εκλογές το 2016.

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ είχε παραδεχθεί την ενοχή του για ψευδή κατάθεση στο FBI όσον αφορά την χρονική περίοδο και τη σημασία των επαφών που είχε με Ρώσουυς. Ανάμεσά τους είναι και ένας καθηγητής στον οποίο ο Παπαδόπουλος είπε πως οι Ρώσοι έχουν στην κατοχή τους “καυτά στοιχεία” για την τότε υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: sputniknews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρασκήνιο στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ τα έβαλε με Ιράν, Ισπανία, Γροιλανδία μπροστά στις κάμερες, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν είπε κουβέντα
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters και είχε γνώση των συνομιλιών, ο Τραμπ είπε «Οι ΗΠΑ θα μείνουν στη Συμμαχία» και δεν αναφέρθηκε ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Γροιλανδία, ούτε στο Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ