Κόσμος

Στιγμές τρόμου σε σινεμά! 57χρονος έβλεπε ταινία ανάμεσα σε παιδάκια κι αυνανιζόταν

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Πρωταγωνιστής ένας μεσήλικας και χώρος που εκτυλίχθηκε το συμβάν ένας κινηματογράφος που έπαιζε έργο για παιδιά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Οι δικαστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιάζουσα υπόθεση που αφορά σε 57χρονο σάτυρο, ο οποίος θρασύτατα αυνανιζόταν σε κοινή θέα εντός κινηματογραφικής αίθουσας και μάλιστα την ώρα προβολής παιδικής ταινίας, ωστόσο κάποια από τα ελαφρυντικά του ήταν τέτοια που εν τέλει δεν θα φυλακιστεί ο συγκεκριμένος άνδρας.
Το θλιβερό και εξοργιστικό αυτό συμβάν ανάγεται πίσω στον Οκτώβριο του 2017, όταν ο 57χρονος ύποπτος είχε μεταβεί σε κινηματογράφο προκειμένου να παρακολουθήσει ταινία ενηλίκων. Τη συγκεκριμένη όμως ώρα στο σινεμά προβάλονταν αποκλειστικά ταινίες για παιδιά, παρ’ όλα αυτά μπήκε για να παρακολουθήσει μια από αυτές.
Λεπτομέρεια: Τη στιγμή που αυνανιζόταν χάιδευε και τον αστράγαλο μίας μητέρας…
Διαβάστε αναλυτικά στο newsit.com.cy
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156