Κόσμος

Στην… αστυνομία και ο Σον Πεν μετά τη σύλληψη του βαρόνου των ναρκωτικών “Ελ Τσάπο”

Ο μεξικανικές αρχές επιθυμούν να πάρουν κατάθεση από τους ηθοποιούς Σον Πεν και Κέιτ Ντελ Καστίγιο, ανέφερε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Μεξικού, μετά τη δημοσίευση μιας συνέντευξης που έλαβε ο Αμερικανός ηθοποιός από τον βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν "Ελ Τσάπο" Γκουσμάν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή. 

“Είναι ακριβές, φυσικά (θέλουμε να τους ακούσουμε) προκειμένου να καθορίσουμε τις ευθύνες” είπε η πηγή αυτή που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.
Ο Σον Πεν, με τη βοήθεια της Κέιτ Ντελ Καστίγιο, πήρε συνέντευξη από τον αρχηγό του καρτέλ της Σιναλόα, η οποία δημοσιεύτηκε το Σάββατο στον ιστότοπο του περιοδικού Rolling Stone. 

Δείτε εδώ απόσπασμα της συνέντευξης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απάτη 20 εκατ. δολαρίων στο Έβερεστ: Πώς κύκλωμα δηλητηρίαζε ορειβάτες για να δικαιολογεί αεροδιακομιδές
Οδηγοί που συνεργάζονταν με εταιρείες που διοργάνωναν αναρριχήσεις, δηλητηρίαζαν ορειβάτες βάζοντας μαγειρική σόδα στο φαγητό τους για να τους προκαλέσουν γαστρεντερικά προβλήματα - Κατηγορίες σε 32 άτομα
Ορειβάτες στο Έβερεστ