Κόσμος

Στην Κίνα ο Ομπάμα για τελευταία φορά ως αρχηγός κράτους

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, έφθασε σήμερα στην Χανγκτζόου για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που θα πραγματοποιηθεί σ' αυτή την πόλη της ανατολικής Κίνας.

Πρόκειται για την τελευταία επίσκεψη που πραγματοποιεί στη χώρα αυτή ως αρχηγός του κράτους.
Το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One προσγειώθηκε στις 14:18 (09:18) στην Χανγκτζόου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πράκτορείου.

Ο Ομπάμα αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την επικύρωση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Παρισιού για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ