Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στην πυρά η Βικτόρια Μπέκαμ! Σάλος για το «σκελετωμένο» μοντέλο [pics]

Βικτόρια Μπέκαμ

«Αυτή η εικόνα είναι ο λόγος για τον οποίο η ήδη μικροκαμωμένη κόρη μου νομίζει ότι πρέπει να τρώει λιγότερο» έγραψε στο Facebook μια εξοργισμένη μαμά, κάτω από τη φωτογραφία του 29χρονου μοντέλου από τη Λιθουανία, Giedre Dukauskaite.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 43χρονη πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ πόσταρε δύο φωτογραφίες Instagram του μοντέλου, το οποίο φορούσε δυο δημιουργίες από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 Victoria Beckham Eyewear.

«Βικτόρια, σε λατρεύω, αλλά με τα εξωφρενικά ποσά που ζητάς για τα ρούχα σου δεν θα μπορούσες για όνομα του Θεού να αγοράσεις τουλάχιστον ένα σάντουιτς γι’ αυτό το μοντέλο;» έγραψε ένας άλλος θυμωμένος.

Ένας τρίτος πυροβόλησε: «Δεν πρόσεξα καν τα γυαλιά. Το κέντρο της προσοχής ήταν το μοντέλο. Αρρωστιάρικα κοκαλιάρικο! Η Μπέκαμ θα έπρεπε να ντρέπεται που προμοτάρει διατροφικές διαταραχές. Η μικρή της κόρη έχει πιο πολύ βάρος από τα μοντέλα της. Ντροπή.»

Η απάντηση της Βικτόρια Μπέκαμ

Η πρώην σταρ της ποπ υπεραμύνθηκε των επιλογών της, λέγοντας ότι οι άνθρωποί της που είναι υπεύθυνοι για το casting είναι σε συνεχή επαφή με τα γραφεία μοντέλων για να εξασφαλίζουν ότι η υγεία τους είναι καλή. Δεσμεύτηκε, επίσης, και στην καμπάνια «Healthy is Beauty», στέλνοντας μήνυμα ότι θα χρησιμοποιεί μόνον μοντέλα των οποίων το βάρος είναι εντός υγιούς πλαισίου. Και σχετικά με τα μοντέλα της, η Βικτόρια πρόσθεσε ότι «είναι νεαρά άτομα, είναι αδύνατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άρρωστα.»

«Θα υπάρξουν πολλά κορίτσια κι αγόρια που θα βλέπουν αυτό και, δυστυχώς, θα βλέπουν ότι “κοκαλιάρα” ίσον “επιτυχημένη”» έγραψε άλλος χρήστης του Facebook.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπερ-αδύνατη Βικτόρια έχει μπει στο στόχαστρο επικριτών για το ότι χρησιμοποιεί μοντέλα-σκελετούς. Άλλωστε, στην αυτοβιογραφία της, το 2001, είχε παραδεχθεί ότι είχε η ίδια αντιμετωπίσει διατροφική διαταραχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις