Κόσμος

Στηρίζει την Ελισάβετ ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ! [video]

Στο... πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ τάσσεται ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τόμας Μαρκλ, δήλωσε σήμερα ότι η κόρη του Μέγκαν Μαρκλ και ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι, πλήγωσαν την βασίλισσα Ελισάβετ και την βασιλική οικογένεια αποσυρόμενοι από τα βασιλικά τους καθήκοντα τόσο ξαφνικά.

“Ντρέπομαι”, είπε ο Μαρκλ στην εκπομπή Good Morning Britain του τηλεοπτικού δικτύου ITV προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την κίνησή τους.

“Η απομάκρυνση από την βασιλική οικογένεια πρόκειται να προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα”, είπε σημειώνοντας ότι εξακολουθεί να αγαπάει την κόρη του και λυπάται που έχουν αποξενωθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=gGuRjxNBtag

“Ειλικρινά μου λείπει”, είπε. “Αυτή η απόφαση να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια προκαλεί μεγάλη σύγχυση, δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνει κανείς ή μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη ή γιατί συνέβη, δεν βγάζει νόημα”, σχολίασε.

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει μόνιμα στο Μεξικό, έχει δώσει πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις στις οποίες επέκρινε την κόρη του λέγοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσει μαζί της. Δεν είχε παρευρεθεί στον γάμο του ζευγαριού το 2018 για λόγους υγείας και έκτοτε δεν έχει επαφή με την κόρη του. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Χάρι ούτε τον εγγονό του.

“Ας τη δω ξανά, κι ας είναι στο δικαστήριο”

Ωστόσο, δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει την κόρη του στο δικαστήριο, καθώς η εφημερίδα Mail on Sunday, την οποία έχει μηνύσει η Μέγκαν επειδή δημοσίευσε μια ιδιωτική της επιστολή που του είχε στείλει, σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ως μάρτυρα.

“Αν φτάσουμε να συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου, αυτό είναι υπέροχο-τουλάχιστον θα τους δω, αλλά δεν θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα λογαριασμών ούτε να ξεκινήσω μια δικαστική διαμάχη“, ξεκαθάρισε.

Η Μέγκαν δεν έχει δημοσίως σχολιάσει την κατάσταση με τον πατέρα της, αλλά φίλοι της δήλωσαν πέρυσι στο περιοδικό People ότι ο πατέρας της δεν έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί της και ότι εκείνη έχει στενοχωρηθεί πολύ.

Το ζευγάρι ζει πλέον στον Καναδά με τον γιό τους Άρτσι και σχεδιάζει το μέλλον του.

Ενοχλημένος ο Χάρι

Ο Χάρι έχει κατηγορήσει τον σκανδαλοθηρικό Τύπο ότι παρενοχλεί την σύζυγό του κάνοντας παραλληλισμούς με την μητέρα του Νταϊάνα, την οποία κατεδίωκαν οι παπαράτσι. Υποστηρικτές του ζεύγους μάλιστα εκτιμούν ότι η αρνητική δημοσιότητα που έχει δεχτεί η Μέγκαν έχει ρατσιστικά κίνητρα.

Ο ίδιος ο πατέρας της πάντως διαφωνεί ότι η κόρη του έχει δεχτεί ρατσιστική αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους στη Βρετανία.

“Αγαπώ την κόρη μου και σίγουρα θα αγαπούσα και τον εγγονό μου και τον Χάρι αν τους γνώριζα”, λέει και σχολιάζει ότι ο πρίγκιπας θα έπρεπε να του έχει ζητήσει το χέρι της κόρης του πριν από τον γάμο. Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον Χάρι τώρα, απάντησε: “Φέρσου σαν άντρας και έλα να με γνωρίσεις”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο με τους ισχυρούς της παγκόσμιας τεχνολογίας στο πλευρό του
Με μια αιφνιδιαστική εμφάνιση ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους έξω από τη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, έχοντας...
O Τραμπ με τον Ζάκερμπεργκ
Politico: Ενεργειακός χειμώνας στην Ευρώπη – Τα υπερκέρδη, τα στρατηγικά αποθέματα και οι απειλές Τραμπ
Μειώσεις φόρων, οικονομική στήριξη των καταναλωτών, αξιοποίηση στρατηγικών αποθεμάτων και επιτάχυνση των ΑΠΕ βρίσκονται στο τραπέζι της Ευρώπης για τον δύσκολο ενεργειακό χειμώνα
Φυσικό αέριο
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Η Ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ με φόντο το Καλίνινγκραντ: «Θα το υπερασπιστούμε με όλο το οπλοστάσιό μας»
Το Καλίνινγκραντ αποτελεί ρωσικό θύλακα στη Βαλτική Θάλασσα, γεωγραφικά αποκομμένο από την υπόλοιπη Ρωσία - Βρίσκεται ανάμεσα στην Πολωνία και τη Λιθουανία, δύο χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ
Ρωσικός στρατός 20