Κόσμος

Στις 7 Φεβρουαρίου η τελική αναμέτρηση

Γιανούκοβιτς και Τιμόσενκο θα συναντηθούν ξανά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία.

 Σύμφωνα και με τις έξι δημοσκοπήσεις, που διεξήχθησαν μόλις έκλεισαν οι κάλπες, ο θεωρούμενος παραδοσιακά πλέον «φιλορώσος» Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει αισθητό προβάδισμα με ποσοστό 31,5 – 37,6 % έναντι 24,8 – 27,2 % της αντιπάλου του πρωθυπουργού, Γιούλια Τιμοσένκο.

Σύμμαχος του Γιανούκοβιτς επισημαίνει πως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης θα είναι σίγουρα ο νικητής στις 7 Φεβρουαρίου. “Οι πιθανότητες να νικήσει ο Γιανούκοβιτς είναι 100%, ενώ η Τιμόσενκο δεν έχει καμιά πιθανότητα”, τόνισε ο Μίκολα Αζάροφ, πρώην υπουργός Οικονομικών. 

Η ίδια η Γιούλια Τιμόσενκο δήλωσε πως είναι έτοιμη να αρχίσει συνομιλίες με πρώην υποψήφιους για την προεδρία, ώστε να πετύχει την υποστήριξή τους στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου