Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή! Πέθανε για βεντέτα συμμοριών [vids]

Στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή! Πέθανε για βεντέτα συμμοριών [vids]

Η βεντέτα ανάμεσα σε συμμορίες σε ένα μπαρ οδήγησε στη δολοφονία ενός 17χρονου αθώου κοριτσιού.

Σε βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό φαίνεται ο καβγάς ανάμεσα στα μέλη συμμοριών. Ένας καβγάς που οδήγησε έναν ένοπλο να επιτεθεί στη 17χρονη Tanesha ενώ περπατούσε με την παρέα της στο Τότεναμ το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι αρχές ερευνούν τη δολοφονία της Tanesha στο Tinseltown στο κεντρικό Λονδίνο. Έχουν πάρει τα πλάνα από όλες τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τρεις άντρες να γρονθοκοπούν έναν νεαρό μαύρο άντρα ενώ μια γυναίκα έχει ξαπλώσει πάνω του για να τον προστατέψει.

Επίδειξη βίας στο ίντερνετ από συμμορίες

Οι νεαροί που ανέβασαν το βίντεο στο Twitter και το Snapchat δήλωσαν ότι αυτός ο καβγάς ήταν ο λόγος που ο ένοπλος άνοιξε πυρ 24 ώρες αργότερα σκοτώνοντας τη 17χρονη Tanesha. Πέθανε στα χέρια της μητέρας της.

Ο καβγάς συνδέθηκε με συμμορία στην περιοχή Wood Green στο βόρειο Λονδίνο. Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που η επίτροπος της Scotland Yard Cressida Dick δήλωσε πως οι συμμορίες χρησιμοποιούσαν online πλατφόρμες για να δοξάσουν τη βία στον δρόμο και να επιδείξουν τα όπλα τους.

Τα νέα έρχονται λίγες ώρες μετά τα πλάνα που δείχνουν την Tanesha να περπατά με φίλους της λίγο πριν πέσει νεκρή από πυροβολισμό που δέχτηκε στο στήθος από ένοπλο σε εν κινήσει αυτοκίνητο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις