Κόσμος

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Πρίγκιπας Φίλιππος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος και Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Ο 99χρονος Φίλιππος θα μείνει αρκετά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας δεν αισθάνθηκε καλά την Τρίτη και εισήχθη στο Νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος το βράδυ της ίδιας ημέρας αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η εισαγωγή του Δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού του…, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση», αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Ο Φίλιππος ένιωθε αδιαθεσία για μικρό χρονικό διάστημα και μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς βοήθεια, επισήμανε μια πηγή από τη βασιλική οικογένεια. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος μένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Η βασίλισσα παραμένει στο Ουίνδσορ, είπε η ίδια πηγή.

Ο Φίλιππος αποσύρθηκε από τα κοινά το 2017 λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Είχε ξαναμπεί στο νοσοκομείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019. Το 2011 του τοποθετήθηκε στεντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου διαψεύδει δημοσίευμα ότι η Αίγυπτος τον είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου
«Ψευδής κατηγορία που είχε διαψευστεί αλλά τώρα ανακυκλώνεται για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη του Ισραήλ», τονίζεται από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
8
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν