Κόσμος

Στο σφυρί η “φωλιά” της πληθωρικής Κέλι Κλάρκσον! video

Η πληθωρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κέλι Κλάρκσον πουλά την έπαυλή της στο Τενεσί των ΗΠΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κέλι Κλάρκσον, παρουσιάστρια του “The Kelly Clarkson Show” έχει ανακοινώσει από το 2017 ότι πουλά την πολυτελή κατοικία δίπλα στη λίμνη.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι προχωρά σε μείωση της τιμής της έπαυλης 1.858 τετραγωνικών μέτρων από 8,75 εκατ. δολάρια σε 7,5 εκατ. δολάρια.

Η πολυτελής ιδιοκτησία, που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από το Νάσβιλ, καλύπτει έκταση κατά μήκος της λίμνης Old Hickory. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο για beach volley και πολύ μεγάλο playroom.

Τα μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη και στους κήπους σε αγγλικό στυλ.

Η κατοικία χτίστηκε το 2007 και αγοράστηκε από την τραγουδίστρια το 2012.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με Δανία και Γροιλανδία: Αυξάνεται η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο νησί
Η συμφωνία δεν ικανοποιεί την επιδίωξη του Ντόναλντ Τραμπ να προσαρτήσει τη Γροιλανδία ως έδαφος των ΗΠΑ ή να την αγοράσει, για να περιοριστεί η παρουσία της Ρωσίας και της Κίνας στην Αρκτική
Ντόναλντ Τραμπ
ΟΗΕ: Το καρφί του Αμερικανού πρέσβη για τις κυλιόμενες σκάλες που λειτουργούν μετά τα περσινά σχόλια Τραμπ
Κατά την ομιλία του στην περσινή Γενική Συνέλευση, ο Τραμπ είχε διαμαρτυρηθεί ότι η σύζυγός του, Μελάνια, παραλίγο να πέσει όταν μια κυλιόμενη σκάλα σταμάτησε απότομα
Τραμπ στον ΟΗΕ