Κόσμος

Στο σφυρί η “φωλιά” της πληθωρικής Κέλι Κλάρκσον! video

Η πληθωρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κέλι Κλάρκσον πουλά την έπαυλή της στο Τενεσί των ΗΠΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κέλι Κλάρκσον, παρουσιάστρια του “The Kelly Clarkson Show” έχει ανακοινώσει από το 2017 ότι πουλά την πολυτελή κατοικία δίπλα στη λίμνη.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι προχωρά σε μείωση της τιμής της έπαυλης 1.858 τετραγωνικών μέτρων από 8,75 εκατ. δολάρια σε 7,5 εκατ. δολάρια.

Η πολυτελής ιδιοκτησία, που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από το Νάσβιλ, καλύπτει έκταση κατά μήκος της λίμνης Old Hickory. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο για beach volley και πολύ μεγάλο playroom.

Τα μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη και στους κήπους σε αγγλικό στυλ.

Η κατοικία χτίστηκε το 2007 και αγοράστηκε από την τραγουδίστρια το 2012.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έχασε το μάτι του ο 40χρονος που μαχαιρώθηκε από τον Σομαλό στο Μπέλφαστ - Βομβαρδισμένο τοπίο η πόλη μετά τα επεισόδια
Από την Σκωτία η καταγωγή του τραυματία που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο - Προφυλακιστέος ο Σομαλός, μετά την απολογία του
Το θύμα της επίθεσης