Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Στο σκοτεινό μυαλό του μακελάρη του Οχάιο: Λίστες θανάτου και φαντασιώσεις για βιασμούς

Στο σκοτεινό μυαλό του μακελάρη του Οχάιο: Λίστες θανάτου και φαντασιώσεις για βιασμούς

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δράστη στο Οχάιο.
Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς είχε φτιάξει λίστα με ονόματα συμμαθητών του που φαντασιωνόταν να βιάζει, να δολοφονεί και να γδέρνει!
Είχε γράψει τη λίστα του θανάτου σε ένα τετράδιο και στις… τουαλέτες του σχολείου του!
Σχεδίαζε να κάνει επίθεση στο σχολείο, λέει πρώην συμμαθήτριά του.
Μαθήτρια το είχε καταγγείλει αλλά η αστυνομία δεν την πήρε στα σοβαρά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του 24χρονου Κόνορ Μπετς, του ανθρώπου που εκτέλεσε εννέα ανθρώπους στο Ντέιτον ου Οχάιο, ανάμεσά τους και την ίδια του την αδερφή, πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, φέρνουν στο φως μαρτυρίες απ’ όσους τον γνώριζαν.

Ο 24χρονος μακελάρης του Οχάιο φέρεται να είχε συντάξει λίστα με ονόματα συμμαθητών του στο λύκειο Μπελμπρουκ. Μια λίστα που σύμφωνα με μαρτυρίες, περιείχε ονόματα συμμαθητών του που ήθελε «να βιάσει, σκοτώσει και θα γδάρει», αναφέρει η New York Post.

Ο Μπετς είχε καταγράψει τη λίστα του θανάτου σε ένα τετράδιο αλλά και στις τουαλέτες του σχολείου. Όταν το τετράδιο έπεσε στα χέρια των καθηγητών του, ο 24χρονος αποβλήθηκε αλλά του επέτρεψαν να γυρίσει στο σχολείο αφού έγραψε ένα απολογητικό γράμμα στους συμμαθητές του που είχε στοχοποιήσει, αναφέρει η Dayton 24/7. Την αποβολή επιβεβαίωσε ο πρώην διευθυντής του σχολείου αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έγιναν τότε.

Την ύπαρξη της λίστας θανάτου από τον μακελάρη του Οχάιο επιβεβαίωσε και πρώην συμμαθητής του δράστη, που μίλησε στη Dayton 24/7 υπό τον όρο της ανωνυμίας. Συμμαθήτρια του Μπετς, επίσης υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε πως όταν άκουσε για την επίθεση στο Οχάιο σκέφτηκε πως δράστης ήταν ο 24χρονος μόνο και μόνο ενθυμούμενη αυτή τη λίστα. «Ξέρω πως είχε φτιάξει τη λίστα. Είχε σχέδιο να ανοίξει πυρ στο σχολείο», είπε.

Μια άλλη γυναίκα, επίσης συμμαθήτρια του Μπετς, μιλώντας κι εκείνη υπό καθεστώς ανωνυμίας αποκάλυψε πως ο 24χρονος μακελάρης είχε βίαιες φαντασιώσεις, που περιλάμβαναν το να τη δέσει και να της κόψει το λαιμό! Και ήταν τόσο μακάβρια η φαντασίωση αυτή που, σύμφωνα με την μαρτυρία, είχε τρομάξει και τον ίδιο τον Μπετς. Η γυναίκα θυμήθηκε πως της είχε πει ότι τον τρόμαζαν οι σκέψεις του.

«Ήξερε πως δεν είναι νορμάλ. Είχαμε μιλήσει πολύ για το γεγονός πως έπρεπε να ζητήσει βοήθεια», είπε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, είχε πάει με τους γονείς της στην αστυνομία και το είχε καταθέσει αλλά ένιωσε πως δεν την πήραν στα σοβαρά, παρά το γεγονός πως το όνομά της ήταν στη λίστα του θανάτου που είχε φτιάξει ο μετέπειτα μακελάρης!

Σύμφωνα με συμμαθητές του, ο Μπετς ήταν θύμα μπούλινγκ στο σχολείο αλλά έδειχνε καλύτερα αφού ζήτησε βοήθεια.

Άλλος συμμαθητής του, ο Ντεμόι Χάουγελ, τον περιγράφει στη Daily News ως έναν έφηβο με «σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ», που «αστειευόταν με το θάνατο» και «φορούσε πάντα μαύρα. Θυμάμαι να αισθάνομαι μια σκοτεινή ενέργεια γύρω του». «Είχε γίνει ένας αποκλεισμός στο σχολείο γιατί είχε γράψει κάτι στις τουαλέτες. Από τότε εξαφανίστηκε. Δεν τον θυμάμαι στην αποφοίτηση», είπε. Κατά τον ίδιο, η επίθεση στο Οχάιο δεν ήταν έγκλημα μίσους (όπως εκείνο στο Τέξας λίγες ώρες νωρίτερα). «Ήταν περισσότερο ένα έγκλημα “σας μισώ όλους”. Ειλικρινά, νιώθω πιο άνετα γνωρίζοντας πως έχει πεθάνει».

Με πληροφορίες από New York Post και daytondailynews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις