Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο σχολείο ξανά τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον – «Πρωτάκι» ο Λούις

Στο σχολείο ξανά τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον – «Πρωτάκι» ο Λούις

Όπως όλα τα παιδιά του κόσμου έτσι και εκείνα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, θα επιστρέψουν σε λίγες μέρες στο σχολείο. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρός τους αδερφός, ο Λούις, ετοιμάζουν τις… τσάντες τους.

Τα παιδιά του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, εγγράφηκαν στο νέο τους σχολείο, το Lambrook στο Μπέκσαϊρ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Τζορτζ πάει 6η τάξη, η Σάρλοτ 4η και ο Λούις είναι… πρωτάκι.

Παρόλο που είναι τα πιο διάσημα παιδιά σε όλο τον κόσμο, στο σχολείο δεν αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους.

Όπως αναφέρει το Hello, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι γνωστά με το επίθετο «Wales» σύμφωνα με τους νέους τίτλους που δόθηκαν στους γονείς τους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το ίδιο ίσχυε και για τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι όταν πήγαιναν σχολείο.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έλαβαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά τον γάμο τους το 2011, ενώ με το θάνατο της βασίλισσας, έγιναν γνωστοί ως δούκας και δούκισσα της Κορνουάλης και του Κέιμπριτζ για μία ημέρα, προτού ο βασιλιάς Κάρολος ανακηρύξει τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα της Ουαλίας και τη σύζυγό του πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις