Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στοκχόλμη LIVE: Aftonbladet: Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

– Τελευταία εξέλιξη: Η σουηδική Aftonbladet μεταδίδει πως συνελήφθη ένας άνδρας στη βόρεια Στοκχόλμη και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση!
– Νωρίτερα, φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου – Ακούστηκαν και πυροβολισμοί πριν το αιματηρό περιστατικό – Για πέντε νεκρούς μιλούν τα περισσότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης
– Για “τρομοκρατικό χτύπημα” κάνουν λόγο αστυνομία και πρωθυπουργός – Ανακρίνονται δύο άτομα
– Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του βασικού υπόπτου – Δεν διευκρινίζεται αν είναι ο άνδρας που συνελήφθη
– Δείτε LIVE εικόνα από το σημείο και τις πρώτες εικόνες
– Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr με φωτογραφίες και βίντεο

Ο απόλυτος τρόμος επικράτησε σήμερα, Παρασκευή 07.04.2017, στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη, αφού ένα φορτηγό έπεσε σε πλήθος κόσμου, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς. Η αστυνομία της χώρας αρχικά επιβεβαίωσε δύο θανάτους, ενώ αργότερα σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε πως υπάρχουν “αρκετοί νεκροί” χωρίς να διευκρινίζει περεαιτέρω.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει το περιστατικό ως “τρομοκρατικό“, ενώ εδώ να σημειώσουμε πως αρκετά διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς. Οι αστυνομικές Αρχές τόνισαν επίσης πως πιθανότατα υπήρχαν τρεις δράστες και πως αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλαπλές επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε