Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στοκχόλμη: Μετά την 11χρονη Ebba, ο Βρετανός Chris Bevington – Αναγνωρίστηκε ακόμη ένα θύμα

Στοκχόλμη: Μετά την 11χρονη Ebba, ο Βρετανός Chris Bevington – Αναγνωρίστηκε ακόμη ένα θύμα

Ο 41χρονος Chris Bevington είναι ο Βρετανός πολίτης που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής (07.04.2017) στη Στοκχόλμη, όταν ο 39χρονος Ουζμπέκος Ραχμάτ Ακίλοφ οδήγησε ένα φορτηγό πάνω στο πλήθος, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της σουηδικής πρωτεύουσας.

Λίγες ώρες αφού αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα της επίθεσης, ένα 11χρονο κοριτσάκι, Ebba Akerlund, που τη στιγμή της επίθεσης επέστρεφε από το σχολείο, οι σουηδικές αρχές ανακοίνωσαν πως τα τέσσερα θύματα της επίθεσης είναι δυο Σουηδοί, μια Βελγίδα και ένας Βρετανός.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε πως ο Βρετανός πολίτης που σκοτώθηκε στη Στοκχόλμη είναι ο 41χρονος Chris Bevington, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης στην υπηρεσία Spotify και ζούσε με την οικογένειά του στη Σουηδία.

«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι από τον τραγικό θάνατο του ταλαντούχου, συμπονετικού γιου μας Κρις», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου άνδρα, Τζον. «Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για να πενθήσει», τόνισε ο Τζον Μπένινγκτον.

Ο 41χρονος Κρις είχε γεννηθεί στη Νότια Αφρική και πριν πιάσει δουλειά για το Spotify, είχε εργαστεί σε κορυφαίες εταιρίες όπως η Warner Music, η Nokia και η Barclays. Το 2012 παντρεύτηκε τη Σουηδή δικηγόρο Annika, η οποία εργάζεται στη Google. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δυο αγόρια.

Με πληροφορίες από BBC και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε