Κόσμος

Στους 107 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελβετία – Σχεδόν 6.000 τα νέα κρούσματα

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν κατά 5.980 σε μία ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν την Τρίτη (10/11) οι αρχές Υγείας της Ελβετίας. Παράλληλα, οι νοσηλείες αυξήθηκαν κατά 243 ασθενείς στους 9.448.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελβετία και το γειτονικό πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν αυξήθηκε σε 235.202 ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 107 στους 2.683.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS