Κόσμος

Στους 149 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει στη Ρουμανία με το τελευταίο θύμα να είναι ένας άνδρας 39 ετών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη Ρουμανία, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 149 από την γρίπη που έχει εξελιχθεί σε επιδημία εδώ και ένα μήνα.

Ο 39χρονος άνδρας από την επαρχία Πράχοβα στη Ρουμανία δεν έχει ιατρικό ιστορικό, ούτε είχε κάνει εμβόλιο για τη γρίπη τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ οι γιατροί επισημαίνουν πως οι πολίτες θα πρέπει να προφυλάσσονται από τη γρίπη και σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα να απευθύνονται άμεσα σε γιατρό για εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόωρες εκλογές στη Βρετανία θα προκηρύξει αν γίνει πρωθυπουργός, ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ
Ο δήμαρχος θα πρέπει πάντως να κερδίσει τις τοπικές βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια του Μέικερσφιλντ, για να διεκδικήσει στη συνέχεια την ηγεσία του κόμματος
REUTERS
Καλλιτέχνες έριξαν «άκυρο» στον Τραμπ για τις επετειακές συναυλίες κι εκείνος αποφάσισε να εμφανιστεί... ο ίδιος - «Προσελκύω μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
Την Παρασκευή, ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman του ροκ συγκροτήματος Poison, ήταν ο πέμπτος καλλιτέχνης που απέσυρε τη συμμετοχή του από τις συναυλίες «Freedom 250»
REUTERS