Κόσμος

Στους 149 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει στη Ρουμανία με το τελευταίο θύμα να είναι ένας άνδρας 39 ετών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη Ρουμανία, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 149 από την γρίπη που έχει εξελιχθεί σε επιδημία εδώ και ένα μήνα.

Ο 39χρονος άνδρας από την επαρχία Πράχοβα στη Ρουμανία δεν έχει ιατρικό ιστορικό, ούτε είχε κάνει εμβόλιο για τη γρίπη τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ οι γιατροί επισημαίνουν πως οι πολίτες θα πρέπει να προφυλάσσονται από τη γρίπη και σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα να απευθύνονται άμεσα σε γιατρό για εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ
Εσθονία: Καλύπτουν τα παράθυρα σχολείων με μεμβράνες για να προστατεύσουν τους μαθητές από drones
Σχολείο της Λουκ σχεδιάζει να διδάξει στα παιδιά πώς να αντιδρούν σε έναν συναγερμό για drone - Αναμένονται να μεταφερθούν παιχνίδια και βιβλία στο υπόγειο για να μπορούν να ψυχαγωγούνται, ενώ κρύβονται
REUTERS