Κόσμος

Στους 149 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει στη Ρουμανία με το τελευταίο θύμα να είναι ένας άνδρας 39 ετών.

Αυτό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη Ρουμανία, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 149 από την γρίπη που έχει εξελιχθεί σε επιδημία εδώ και ένα μήνα.

Ο 39χρονος άνδρας από την επαρχία Πράχοβα στη Ρουμανία δεν έχει ιατρικό ιστορικό, ούτε είχε κάνει εμβόλιο για τη γρίπη τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ οι γιατροί επισημαίνουν πως οι πολίτες θα πρέπει να προφυλάσσονται από τη γρίπη και σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα να απευθύνονται άμεσα σε γιατρό για εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS