Κόσμος

Στους 149 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει στη Ρουμανία με το τελευταίο θύμα να είναι ένας άνδρας 39 ετών.

Αυτό ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη Ρουμανία, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 149 από την γρίπη που έχει εξελιχθεί σε επιδημία εδώ και ένα μήνα.

Ο 39χρονος άνδρας από την επαρχία Πράχοβα στη Ρουμανία δεν έχει ιατρικό ιστορικό, ούτε είχε κάνει εμβόλιο για τη γρίπη τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ οι γιατροί επισημαίνουν πως οι πολίτες θα πρέπει να προφυλάσσονται από τη γρίπη και σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα να απευθύνονται άμεσα σε γιατρό για εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μίνι ανασχηματισμός στην Τουρκία μέσα στη νύχτα - Ο Ερντογάν αντικατέστησε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών
Στο υπουργείο Εσωτερικών διορίστηκε ο Μουσταφά Τσιφτσί, ενώ υπουργός Δικαιοσύνης ο Ακίν Γκιουρλέκ, γενικός εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης που είχε πρωτοστατήσει στις διώξεις κατά του Εκρέμ Ιμάμογλου
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ στέλνει δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή και επιμένει ότι το Ιράν θέλει συμφωνία
Εξαπέλυσε αιχμές κατά των προκατόχων του, Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν, τους οποίους κατηγόρησε ότι με τη στάση τους απέναντι στην Τεχεράνη «δημιούργησαν ένα τέρας»
Ντόναλντ Τραμπ